Get Amazon Quiz Answers and Win ₹50,000|Gold Rate Today
Categories
Amazon Quiz

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹25,000, ₹1,000, Asus Gaming Laptop, ₹50,000 ₹1,00,000 & OnePlus Nord

Amazon Prime Day Quiz Answer 2020 – Amazon Prime Day Quiz Answers by giving Amazon Prime Day Quiz and Win ₹1,00,000. Skyneel provides all Amazon Prime Day Quiz answers, So play Amazon Prime Day Quiz today. Amazon Prime Day Quiz contest give a chance to Win ₹1,00,000 . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Prime Day Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Prime Day Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Prime Day Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 5 questions everyday in this Amazon Prime Day Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You may win Something.

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹25,000, ₹1,000, Asus Gaming Laptop, ₹50,000 ₹1,00,000 & OnePlus Nord

Amazon Parime Day Quiz Answers – Win OnePlus Nord

Question 1. You can save up to Rs. _ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Answer:- 200

Question 2. When does Prime Day 2020 start?
Answer:- 6th Aug, midnight

Question 3. Which of the following products is launching on Prime Day 2020?
Answer:- Boat Headphones and Audio devices

Question 4. How much does a Prime member pay on a product delivery?
Answer:- None, it’s FREE

Question 5. Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost
Answer:- True

Amazon Dayone Parime Day Quiz Answers – Win ₹25,000 ( 4 Winners)

Question 1. How long will the Prime Day Sale last?
Answer:- 2 Days , 6th and 7th August

Question 2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?
Answer:- French Biriyani

Question 3. How many unique products can customers discover from small businesses ?
Answer:- 4 Crore+

Question 4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?
Answer:- All of the above

Question 5. How many songs do Prime members get free with their membership?
Answer:- 60 Million

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹1,000( 4 Winners)

Question 1. Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?
Answer:- Birds of Prey

Question 2. When is Prime Day 2020?
Answer:- 6th- 7th Aug

Question 3. Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?
Answer:- Ludo King

Question 4. Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?
Answer:- iPhone 16

Question 5. Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?
Answer:- August 4th

Amazon Dayone Prime Day Quiz Answers – Win ₹20,000( 10 Winners)

Question 1. What are the benefits of Amazon Prime membership program?
Answer – All of the above

Question 2. Prime Day 2020 in India starts on ___________ and will run for 48 hours, offering members two full days of the best in shopping, savings and blockbuster entertainment.
Answer – Thursday, August 6

Question 3. This Prime Day, members in India will have the opportunity to discover joy and purchase unique products from ______
Answer – All of the above

Question 4. During the 14-day lead-up to Prime Day, members can shop unique products offered by Small Medium Businesses (SMBs) and get 20% cashback up to INR 200* on their Prime Day purchases.
Answer – TRUE

Question 5. Prime Day 2020 will witness over ________ new product launches from top brands across categories.
Answer – 300

Amazon Prime Day Quiz Answers & Win Asus Gaming Laptop( 1 Winner)

Question 1. Prime members enjoy which of these
Answer:- All of the above

Question 2. Prime members get FREE access to Prime Video.
Answer:- TRUE

Question 3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?
Answer:- ₹999

Question 4. Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.
Answer:- True

Question 5. When does Prime Day 2020 start?
Answer:- 6th Aug, 12 AM

Amazon Prime Day Quiz Answers & Win ₹50,000( 2 Winners)

Question 1. How can you maximize Savings on Prime Day?
Answer:- All of the above

Question 2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?
Answer:- Dil Bechara

Question 3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Answer:- TRUE

Question 4. When is Prime Day 2020 in India?
Answer:- 6th- 7th Aug

Question 5. Prime members can avail which of the following this Prime Day
Answer:- All of the above

Amazon Prime Day Quiz Answers & Win ₹1,00,000( 1 Winners)

Question 1. When is Prime Day 2020 in India?
Answer:- 6th- 7th Aug

Question 2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks
Answer:- Over 300

Question 3. Only Prime members can avail Prime day offers.
Answer:- TRUE

Question 4.Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?
Answer:- Vidya Balan

Question 5.Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?
Answer:- All of the above

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Hisense Be Amazed Quiz Answers – Win Hisense 4K Smart Tv (10 Winners)
Amazon Charcoal Clean Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Veggie Clean Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Dettol & Mom Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers – Win Sony Bravia TV (10 Winners)
Amazon Pay Quiz Answers – Win ₹50,000 ( 4 Winners)
Amazon Dayone Prime Day Quiz Answers – Win ₹20,000 (10 Winners)
Amazon Friendship Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Eureka Forbes Quiz Answer – Win Aquagaurd Marvel Water Purifer (9 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹20,000 (5 Winners)
Amazon IFB Quiz Answers – Win ₹5,000 (40 Winners)
Amazon Boat Quiz Answers – Win ₹5,000 (40 Winners)
Amazon Big Muscles Quiz Answers – Win ₹10,000 (20 Winners)
Amazon Philips Quiz Answers – Win ₹10,000 (20 Winners)
Amazon Honor 9A Quiz Answers – Win ₹4,000 (20 Winners)
Amazon Redmi K20 Pro Quiz Answers – Win Redmi K20 Pro (9 Winners)
Amazon Samsung M31s Quiz Answers – Win Samsung M31s (9 Winners)
Amazon Basics Quiz Answers – Win ₹20,000
Amazon Intel Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Bills with Alexa Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Rakhi Edition and Amazon Pay UPI
Amazon Pantry Beauty Quiz Answers Today – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Fast & Up Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Mandela Day Quiz Answers – Win ₹15,000 Amazon Pay Balance (6 Winners)
Amazon World Emoji Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord (4 Winners)
Amazon Sony WF-XB700 Quiz Answers – Win Sony Soundbar (10 Winners)
Amazon Safe Travels Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer
more
Flipkart Fake or not Quiz Answers 8 July 2020– Win Vouchers, Super Coins and More( Assured Rewards)
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 7 July 2020– Win Vouchers, Super Coins and More

Contest details and how to play:

1. This Contest will commence on 23 July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 07 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.1,00,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *