Click Here to get Amazon Quiz Answers & Win ₹5,000

Amazon Quiz Answers Today 27 May 2019 – Win ₹5,000

Amazon Quiz 27 May 2019 – Give Amazon quiz answers & win ₹5,000 Amazon Pay Balance. Today Amazon quiz has five questions and Skyneel provides Amazon quiz answer. So play Amazon quiz contest today and win ₹5,000 Amazon Pay Balance. You can play Amazon today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 Noon.

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize – ₹5,000 Amazon Pay Balance
Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date – 27 May 2019
Winners List Will Declare On – 30 June 2019

How To Play Amazon Quiz ?

Step 1: This is Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Quiz” banner.
Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and quiz will be start after tap on “Start” button.
Step 5: Now there you will see 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give right answers of all questions to win exciting prizes.
Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participation in Amazon Daily Quiz. If you Luck then You may win Something.

Amazon Quiz Answers - ₹5,000 Amazon Pay Balance

Must Read:
Amazon Fire Stick upgraded with All-New Alexa Voice Remote
Amazon Echo Show Review : Now Alexa also has a face

₹5,000 Amazon Quiz – 27 May 2019

Updating Time: 8.02 AM (Note– If you Not get the answers, Just Press: Refresh )

Join our YouTube Channel

Question 1: Which of these antagonist characters was created by novelist J.K.Rowling?
Answer: Lord Voldemort

Question 2: Apart from Venus, which planet rotates from east to west?
Answer: Uranus

Question 3: In mathematics, the ‘lemniscate’ is a symbol for?
Answer: infinity

Question 4: The Duke and Duchess of Sussex, aka Prince Harry and Meghan Markle have recently announced the birth of their son. What is the royal baby’s first name?
Answer: Archie

Question 5: What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?
Answer: -40

Watch Amazon Today Quiz on YouTube:

iPhone XR Amazon Quiz – 26 May 2019

Question 1: Which of these did Alfred Nobel invent?
Answer: Dynamite

Question 2: Which is the largest internal organ in the human body?
Answer: Liver

Question 3:India has been submitting films for the Oscar awards nomination since 1957. Which was the first Indian film submitted to the Oscars?
Answer: Mother India

Question 4: Which country hosted the Summer Olympics in 2016?
Answer: Brazil

Question 5:Chunky Pandey’s daughter made her debut alongside Tiger Shroff in Student of the Year 2. What is her name?
Answer: Ananya Pandey

Sony Bravia LED Smart TV Amazon Quiz – 25 May 2019

Question 1: Which is the only bird that is able to fly backwards?
Answer: Hummingbird

Question 2: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer: Suffragettes

Question 3: Who is the first Indian to be elected as one of the 5 members of the FIFA Executive Council? Hint – He’s also the president of the ‘All India Football Federation’.
Answer: Praful Patel

Question 4: In which Europenan city would you find the Acropolis?
Answer: Athens, Greece

Question 5: In the live action remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his originl role as Mufasa?
Answer: James Earl Jones

American Tourister Suitcase Amazon Quiz – 24 May 2019

Question 1:In botany, strawberries are part of the rose family.
Answer: True

Question 2: Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?
Answer: MS Dhoni

Question 3: A Bollywood actor was conferred with an Honorary Doctorate in Philanthropy from University of Law, London in April 2019. Who was it?
Answer: Shah Rukh Khan

Question 4: Rosalind is the name of a moon in our solar system. Which planet does it orbit?
Answer: Uranus

Question 5: Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?
Answer: Jungfrau

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz – 23 May 2019

Question 1: The Padma Awards are the highest civilian honors presented to individuals in India. These annual awards take place on the eve of which significatn day?
Answer: Republic Day

Question 2: Which famous Indian brand was named after Nirupama Patel, the creator’s daughter?
Answer: Nirma

Question 3: Sabeer Bhatia, an Indian enterpreneur, co-founded which web-based email company?
Answer: Hotmail

Question 4: An Indian film renamed as ‘San Ge Sha Gua’ became a huge hit with young students in China. Name the movie.
Answer: 3 Idiots

Question 5: The first FIFA world cup took place in 1930. Which country was the host?
Answer: Uruguay

Oppo F11 Pro Amazon Quiz – 22 May 2019

Question 1: Fanta and Sprite belong to which beverage company?
Answer: The Coca-Cola Company

Question 2: Rio de Janeiro is the capital of Brazil?
Answer: False

Question 3: In the recently concluded IPL 2019, which player won the ‘Purple cap’ for being the leading wicket-taker of the tournament?
Answer: Imran Tahir

Question 4: In which city would you find Capital Hill, the seat of the government and an old residential neighbornhood?
Answer: Washington DC

Question 5: The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Answer: Nelson Mandela

Blaupunkt Party Speakers Amazon Quiz – 21 May 2019

Question 1: Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?
Answer: Akshay Kumar

Question 2: In the movies Avengers: Infinity War, who was to guardian of the soul stone on Vormir?
Answer: Red Skull

Question 3: Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju and ___. Fill in the blanks.
Answer: Mukesh Ambani

Question 4: Which country will host the FIFA U-17 Women’s WOrld Cup 2020?
Answer: India

Question 5: The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awared to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?
Answer: Rana Dasgupta

₹20,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz – 20 May 2019

Question 1:Which was the first color film released in India?
Answer: Kisan Kanya

Question 2: Shoojit Sircar’s next film starts Vicky Kaushal where he portrays the role of a revolutionary during the Indian freedom struggle. Whch character is he playing?
Answer: Sardar Udham Singh

Question 3: The Asian Wrestling Championships 2019 were recently held in Xi’an, China and India won 16 medals in the event, cluding one Gold. Which sportsperson bought home the Gold?
Answer: Bajrang Punia

Question 4:Zoya Akhtar annoucned her new production house, along with the launch of her film Gully Boy. What is her production house called?
Answer: Tiger Baby Productions

Question 5:Who was the first Indian to ever win an Oscar?
Answer: Bhanu Athaiya

Urban Ladder Recliner Amazon Quiz – 19 May 2019

Question 1: Where in India can you find the Jarawas and Sentinelese tribes?
Answer: Andaman and Nicobar Islands

Question 2: What is the name of the new axe that Thor get’s made in Avengers: Infinity War?
Answer: Stormbreaker

Question 3: The world’s tallest indoor waterfall (131 ft) has been created at an airport. Which country can you see it in?
Answer: Singapore

Question 4: Which national park in India was known as the Hailey National Park at the time of inception in 1936?
Answer: Jim Corbett National Park

Question 5: Name the cricketer who has become the first in the world to hit more than 500 sixes in international cricket?
Answer: Chris Gayle

Diesel Chi Watch Amazon Quiz Answers – 18 May 2019

Question 1: In 2000, 17-year-old Priyanka Chopra won the title of Miss India and later that year went on to be crowned as____. Fill in the blanks.
Answer: Miss World

Question 2: A narrow strip of water separates India and Sri Lanka. What is it called?
Answer: Palk strait

Question 3: Consisting of over 1,349 pages and 591,552 words, which novel by Vikram Seth is one of the longest novels ever published in a single volume in the English language?
Answer: A Suitable Boy

Question 4: An anemometer is a type of scientific instrument that measures quantity of rainfall.
Answer: FALSE

Question 5: Raavana 1 is a low-orbit satellite. It is the first satellite of ____. Name of the country.
Answer: Sri Lanka

OnePlus 7 Pro Amazon Quiz Answers – 17 May 2019

Question 1: Which is the smallest continent by land area?
Answer: Australia

Question 2: An ostrich’s eye is bigger than its brain.
Answer: True

Question 3: Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?
Answer: Tungabhadra

Question 4: Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?
Answer: Denmark

Question 5: 30 years in the making, RTS, S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?
Answer: Malawi

OnePlus 7 Pro Amazon Quiz Answers – 16 May 2019

Question 1: Washing soda is the common name for which compound?
Answer: Sodium carbonate

Question 2: Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer: a dance form

Question 3: What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?
Answer: Does not exist

Question 4: Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer: Lava dance

Question 5: Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer: Chandrasekhara Venkata Raman

OnePlus 7 Pro Amazon Quiz Answers – 15 May 2019

Question 1: What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?
Answer: Ivory

Question 2: Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?
Answer: Lettuce

Question 3: A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of theses?
Answer: Bathing

Question 4: Which of these is the Greek goddess of victory?
Answer: Nike

Question 5: The ____ note was the first paper currency issued by rBI in January 1938. Fill in the blanks.
Answer: Rs. 5

Sony Home Theatre Amazon Quiz Answers – 14 May 2019

Question 1: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman

Question 2: What is the name of the world’s largest lizard?
Answer: Komodo Dragon

Question 3: In which country, would you find the Free State of Bavaria?
Answer: Germany

Question 4: Anura is the scientific name for which well known animal?
Answer: Frog

Question 5: Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?
Answer: Lady Gaga

₹5000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 13 May 2019

Question 1: Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?
Answer: Music Player

Question 2: What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?
Answer: Arpanet

Question 3: The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.
Answer: True

Question 4: Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?
Answer: Military tanks

Question 5:Which of these can a horse NOT do?
Answer: Vomit

Samsung Galaxy A50 Amazon Quiz Answers – 12 May 2019

Question 1: Madre, Morsa, Maman And Okaasan Are Different Terms For A _____.
Answer: Mother

Question 2: Anna Jarvis Was The Founder Of The Mother’s Day Holiday, And Led The Establishment Of The Holiday After Her Mother’s Death. When Was The First Mother’s Day Celebrated?
Answer: 1908

Question 3:Who Is Actor Ranbir Kapoor’s Famous Mother?
Answer: Neetu Kapoor

Question 4: In Greek Mythology Who Was Mother Of The Gods?
Answer: Rhea

Question 5: Mahatma Gandhi Often Credited His Mother For The Impact She Had In His Spiritual Development. What Was Her Name?
Answer: Putlibai Gandhi

Marshall Woburn Speaker Amazon Quiz Answers – 11 May 2019

Question 1: The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer: Tower

Question 2: Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – and can go up to 200 pairs?
Answer: Millipede 

Question 3: In Physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Answer: Fusion

Question 4: A crocodile cannot stick out its tongue.
Answer: True

Question 5: Which is the largest subspecies of the Tiger?
Answer: The Siberian Tiger

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 10 May 2019

Question 1: Which is the smallest state in India?
Answer: Goa

Question 2: In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?
Answer: England

Question 3: Complete the phrase – ‘wear you heart on your____’. This English Idiom means openly showing your emotions or feelings.
Answer: Sleeve

Question 4: You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Answer: Mumbai

Question 5: In which country were the first Olympic games held?
Answer: Greece

Vivo V15 Pro Amazon Quiz Answers – 9 May 2019

Question 1: RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. His elder brother was a writer, and the author of the series____.
Answer: Malgudi Days

Question 2: The Koala bear’s diet mainly consists of eating____. Fill in the blanks.
Answer: Eucalyptus Leaves

Question 3: Maria Montessori was an italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?
Answer: Education

Question 4: Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Answer: Pandora

Question 5:Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderbadi dessert, made from apricots which was created by the royls as it needed the fruit to be imported. Which is the dish called?
Answer: Qubani-ka-Meetha

Fossil Explorist Smartwatch Amazon Quiz Answers – 8 May 2019

Question 1: Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?
Answer: Adobe of snow

Question 2: Which nation was the first to given women the right to vote?
Answer: New Zealand

Question 3: ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which compay made it?
Answer: Honda

Question 4: Ser Davos Seaworth is the right hand man of Stannis Baratheon in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname gien to Ser Davos?
Answer: Onion Knight

Question 5: Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?
Answer: Wolverine

₹20,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 3 May 2019

Question 1: Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ____?
Answer: Feet

Question 2: Which of the following in NOT a variety of mango?
Answer: Red Dacca

Question 3: Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?
Answer: None

Question 4: There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?
Answer: The Big Rip

Question 5: He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fur Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva Parichay’ to him Who is he?
Answer: Satyendra Nath Bose

Samsung Galaxy M20 Amazon Quiz Answers – 2 May 2019

Question 1: Which of these constellations represents a goat?
Answer: Capricornus

Question 2: Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?
Answer: Arunachal Pradesh

Question 3: We use Google Maps for everything these days. What does GPS Stands for?
Answer: Global Positioning System

Question 4: Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?
Answer: Uranus

Question 5: How many planets in our solar system have rings?
Answer: 4

24k Gold Bar Amazon Quiz Answers – 1 May 2019

Question 1: The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?
Answer: Elbow

Question 2: The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?
Answer: Mariana Trench

Question 3: The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiogarphy by which one of these?
Answer: Nelson Mandela

Question 4: Which of these Indian actors was ssen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Answer: Miland Soman

Question 5: The first type of molecule that ever ormed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?
Answer: Helium hydride

Mi LED Android TV Amazon Quiz Answers – 30 April 2019

Question 1: When talking about computers, what does RAM stands for?
Answer: Random Access Memory

Question 2: Which automobile company launched a sports car into space in February 2018?
Answer: Tesla

Question 3: Jakarta is the capital of which country?
Answer: Indonesia

Question 4: Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.
Answer: False

Question 5: Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Answer: Aquarius

JBL Pulse 3 Speaker Amazon Quiz Answers – 29 April 2019

Question 1: Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Answer: Thor

Question 2: What system of governance does India operate under?
Answer: Parliamentary

Question 3: ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Answer: Charles Darwin

Question 4: How many states and union territories does India comprise of?
Answer:  29 states, 7 territories

Question 5: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Answer: Durian

Huawei P30 Pro Amazon Quiz Answers – 28 April 2019

Question 1: At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?
Answer: Mercury

Question 2: Azim Premji, the Indian business tycoon is the chairman of which company?
Answer: Wipro

Question 3: An oenologist is a person who studies the science of _____. Fill in the blank.
Answer: Wine making

Question 4: Which city is the capital of the United Arab Emirates?
Answer: Abu Dhabi

Question 5: Which of the following plants can NOT be seen with the naked eyes, from Earth?
Answer: Neptune

Blaupunkt Party Speakers Amazon Quiz Answers – 27 April 2019

Question 1: If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Answer: Mumbai

Question 2: An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Answer: Fifty rupees

Question 3: The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?
Answer: Glabella

Question 4: PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?
Answer: Sonam Kapoor

Question 5: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Answer: Orange

Urban Ladder Recliner Amazon Quiz Answers – 26 April 2019

Question 1: The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?
Answer: Andaman and Nicobar

Question 2: Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word Of the Year. What word was selected for 2018?
Answer: Nari Shakti

Question 3: A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?
Answer: Shanghai

Question 4: Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and Journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it.
Answer: The white tiger

Question 5: Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s plice department?
Answer: Himachal Pradesh

Oppo F11 Pro Amazon Quiz Answers – 25 April 2019

Question 1: What does a manometer measure?
Answer: Pressures

Question 2: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?
Answer: The top goal-scorer

Question 3: According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?
Answer: Rome

Question 4: From what book is the quote, ‘War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Answer: 1984

Question 5: In Japanese, what is the word for goodbye?
Answer: Sayounara 

Diesel Chi Watch Amazon Quiz Answers – 24 April 2019

Question 1: Anura is the scientific name for which of these animals?
Answer: Frog

Question 2: Which of these cricketers was recently named as ‘Wisden’s leading Cricketer in the World’ for 2018?
Answer: Virat Kohli

Question 3: What is the official residence of the Pope?
Answer: Apostolic Palace

Question 4: There have been speculations that Mt. Everest has shrunk. To address this, which country is sending an expedition to remasure the height of Mt. Everest?
Answer: Nepal

Question 5: The Indian men’s hockey team was without a coach since the last world cup. A new chief coach has been appointed now. Who is it?
Answer: Graham Reid

Voltas Split AC Amazon Quiz Answers – 23 April 2019

Question 1:  23rd April is the death anniversary of William Shakespeare. It is also celebrated as World ______ Day. Fill in the blanks.
Answer: Book

Question 2: Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region.
Answer: Tapti

Question 3: The National Museum of Indian Cinema was inaugurated in January this year. It houses stories and tools that make up 100 years of Indian cinema. Where it is located?
Answer: Mumbai

Question 4: The Red Square is considered the central square of which Russian City?
Answer: Moscow

Question 5: The first ever photography of a black ole was released recently. Which galaxy is that blackhole present in?
Answer: Messier 87

₹5,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 22 April 2019

Question 1: Which Indian State is the first in the country to have 4 international airports?
Answer: Kerala

Question 2: Ophidiophobia is the fear of ______
Answer: Snakes

Question 3: Who is the coach of the Indian women’s cricket team?
Answer: Woorkeri Raman

Question 4: A group of crows is called a ‘murder’. What is a group of owls called?
Answer: A parliament

Question 5: In the final season of Game of Thrones, Daenerys Targaryen is battling for the Iron Throne. What was her father’s name who once ruled from the same throne?
Answer: Aerys II Targaryen

Samsung Galaxy A50 Amazon Quiz Answers – 21 April 2019

Question 1: Which planet in the solar system has the most moons?
Answer: Jupiter

Question 2: In ____, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Answer: 1983

Question 3: Salman Khan’s Character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem”?
Answer: Dabang (2010)

Question 4: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV Series?
Answer: The Office

Question 5: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer: On your Feet

Sony Bravia LED Smart TV Amazon Quiz Answers – 20 April 2019

Question 1: A10-year old boy, has become the youngest to win a gold medal at the Khelo India Youth Games held in January. What is his name?
Answer: Abhinav Shaw

Question 2: Spiders have 6 legs.
Answer: False

Question 3: World Homeopathy Day 2019 was observed recently. When was it?
Answer: 10 April

Question 4: The Indian Railways have developed An AI-powered robot which helps check for faults in trains by clicking and sharing pictures of under-gears. What is it called?
Answer: USTAAD

Question 5: India’s fastest engineless self-propelled train was launched in February, for the Delhi-Varanasi route. It was referred to as Train 18, before being renamed. What is it called now?
Answer: Vande Bharat Express

Marshall Woburn Speakers Amazon Quiz Answers – 19 April 2019

Question 1: Which famous animated character made its debut in the short film Steamboat Willie, which released in 1928?
Answer: Mickey Mouse

Question 2: Which countries played in the first men’s Twenty20 Cricket international ever?
Answer: Australia and New Zealand

Question 3: Flags from which of these countries features a depiction of the Sun at its center?
Answer: Argentina

Question 4: The first person in history to win two Nobel prizes was______
Answer: Marie Curie

Question 5: If you were enjoying a match at the largest cricket stadium in India, which city would you be in?
Answer: Kolkata

Samsung Galaxy M30 Amazon Quiz Answers – 18 April 2019

Question 1: Which famous Indian Cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83’?
Answer: Kapil Dev

Question 2: Which was the first song to be played in outer space?
Answer: Jingle Bells

Question 3: Tug-of-war was played as an Olympic sport.
Answer: True

Question 4: Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?
Answer: Suresh Raina

Question 5: In he film Avengers Infinity Was, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe?
Answer: Mind stone

American Tourister Suitcase Amazon Quiz Answers – 17 April 2019

Question 1: Where are the Tea Board of India headquarters located?
Answer: Kolkata

Question 2: The African elephant is the largest carnivore on land.
Answer: False

Question 3: Indian athlete Irfan KT, from Kerala, has qualified for the 2020 Tokyo Olympics. Which sport will he participate in?
Answer: Race walking

Question 4: Season 2 of the Amazon Prime Video exclusive series, ‘Laakhon mein ek’ recently released. Created by Biswas Kalyan Rath, who stars as the lead in this season?
Answer: Shweta Tripathi

Question 5: Which Indian woman was recently titled as the ‘Chief Scientist’ at the World Health Organization?
Answer: Soumya Swaminathan

Camping Tent Amazon Quiz Answers – 16 April 2019

Question 1: The Special Olympic World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?
Answer: UAE

Question 2: David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varn?
Answer: Sara Ali Khan

Question 3: The smallest bone in the human body is found in the fingers.
Answer: False

Question 4: India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?
Answer: Philippines

Question 5: Which city has been titled as the ‘cleanest city in India’ as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?
Answer: Indore

₹25,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 15 April 2019

Question 1: The Game of Thrones TV Show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’. Who is author to this book series?
Answer: George R.R. Martin

Question 2: In the series of ‘Game of Thrones’, the White Walkers are vulnerable to which of these materials?
Answer: Dragonglass

Question 3: In the Game of Thrones series, what’s the name of the band of assassins that Arya Stark joines in Braavos?
Answer: Faceless Men

Question 4: What character does Priyanaka Chopra’s sister-in-law play in the Game of Thrones series?
Answer: Sansa Stark

Question 5: Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?
Answer: Croatia

iPhone XR Amazon Quiz Answers – 14 April 2019

Question 1: Which scientist developed the algorithm which helped capture the first-ever image of a black hole?
Answer: Katie Bouman

Question 2: The Phayeng village is recently tagged as India’s first carbon-positive settlement. Which state is it located in.
Answer: Manipur

Question 3: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms of for a___
Answer: Father

Question 4: The amount of electronic waste is growing rapidly. The world’s largest e-waste recycling center was recently opened in which of these cities?
Answer: Dubai

Question 5: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’, the birth anniversary of BR Ambedkar, known as the architect of the Indian constitution. He was also independent India’s first ____ fill in the blanks.
Answer: Law minister

Fossil Grant Watch Amazon Quiz Answers – 13 April 2019

Question 1:A group of crows is called ___. Fill in the blanks.
Answer: Murder

Question 2:Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?
Answer: Cape Agulhas

Question 3: Who was the second man to walk on the moon?
Answer: Edwin ‘buzz’ Aldrin

Question 4: Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fine (1996), Earth (1998), and Water (2005)?
Answer: Deepa Mehta

Question 5:The Department of Posts in INdia has launched a ‘Cool EMS’ service, using which customers in India can import food items from ____ for personal use. Fill in the blanks.
Answer: Japan

₹1000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 12 April 2019

Question 1: Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?
Answer: Medusa

Question 2: Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?
Answer: Anil Kumble

Question 3: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.
Answer: True

Question 4: How old is the oldest known living person in this year?
Answer: 116

Question 5: Archana Kamath is associated with which sport?
Answer: Table Tennis

Blaupunkt Party Speaker Amazon Quiz Answers – 11 April 2019

Question 1: Who composed the famous classical music melody – ‘FurElise’?
Answer: Beethoven

Question 2: Where is Fort William located?
Answer: Kolkata

Question 3: Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?
Answer: Meghaduta

Question 4:The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?
Answer: Sports

Question 5: Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like er, as part of Barbie’s ‘role model’ program?
Answer: Dipa Karmakar

▶Redmi 6 Pro Amazon Quiz Answers – 10 April 2019

Question 1: If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?
Answer: Uvula

Question 2: The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?
Answer: Kochi

Question 3: Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?
Answer: Switzerland

Question 4: The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ’Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?
Answer: Vinod Dham

Question 5: Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?
Answer: Vicky Kaushal

▶Apple Watch Amazon Quiz Answers – 9 April 2019

Question 1: The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in Fahrenheit?
Answer: 32 degrees Fahrenheit

Question 2: The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?
Answer: Toques blanches

Question 3: The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?
Answer: Nagpur

Question 4: Rakesh Sharma ws the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was ____. Fill in the blanks.
Answer: Saare jahan se acha

Question 5: 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?
Answer: Bengaluru Bulls

▶₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 8 April 2019

Question 1: Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.
Answer: True

Question 2: Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?
Answer: India Positive

Question 3: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?
Answer: France

Question 4: Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?
Answer: India

Question 5: Couples celebrates a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?
Answer: 15 years

▶iPhone Xs Amazon Quiz Answers – 7 April 2019

Question 1: Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organizaion (WHO). When was the first World Health Day celebrated?
Answer: 1950

Question 2: WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?
Answer: Polia

Question 3: Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?
Answer: Heimlich manoeuvre

Question 4: Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?
Answer: Jonas Salk

Question 5: The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?
Answer: Cancer therapy

▶Sony Home Theatre Amazon Quiz Answers – 6 April 2019

Question 1: In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?
Answer: Arachnids

Question 2: The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?
Answer: Lucknow

Question 3: This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently annnounced an independent late night TV show on NBC. Who is she?
Answer: Lilly Singh

Question 4: A Phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?
Answer: Number 13

Question 5: Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?
Answer: Kuttanad

▶Tommy Hilfiger Watch Amazon Quiz Answers – 5 April 2019

Question 1: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.
Answer: Sobhita Dhulipala

Question 2: The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?
Answer: Abhishek Verman

Question 3: Philately is a filed of study that focuses on stamps.
Answer: True

Question 4: The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and ____ spins in a clockwise direction. Fill in the blanks.
Answer: Venus

Question 5: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?
Answer: On a pillow

▶Ray-BAN Sunglasses Amazon Quiz Answers – 4 April 2019

Question 1: Which Indian State Is Also Known As The ‘Land Of The Rising Sun’ Because It Gets The First Sunrise In The Country?
Answer: Arunachal Pradesh

Question 2: Bramley, Granny Smith And Russet Are All Types Of Which Fruit?
Answer: Apple

Question 3: Which Theory Made Famous By Albert Einstein Explains Why All ‘Observers’ Have Their Own Separate Measure Of Time Because Of The Finite Speed Of Light?
Answer: Theory Of Relativity

Question 4: Hibernia Was The Classical Latin Name For Which Region?
Answer: Ireland

Question 5: Who Recently Won The Men’s Singles Title At The 2019 Miami Open Tennis Tournament?
Answer: Roger Federer

▶Vivo V15 Pro Amazon Quiz Answers – 3 April 2019

Question 1: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer: Helium

Question 2: The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?
Answer: Hinglish

Question 3: The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was _____.
Answer: Alam Ara

Question 4: Polar bears hunt and feed primarily on penguins.
Answer: False

Question 5: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?
Answer: Dracula

▶Fitbit Ionic Smartwatch Amazon Quiz Answers – 2 April 2019

Question 1: Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?
Answer: Magma

Question 2: Convectional, orographic and frontal are all types of _____. Fill in the blanks.
Answer: Rainfall

Question 3: India’s top-ranked badminton player and Olympic silver medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?
Answer: Tejas

Question 4: The Indian would ‘Chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.
Answer: True

Question 5: Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?
Answer: Shloka Mehta

▶Seagate 5TB Hard Drive Amazon Quiz Answers – 1 April 2019

Question 1: If you have hyperosmia, it would mean you have a greater than average sense of ____. Fill in the blank.
Answer: Smell

Question 2: The Indian Premier League is in it’s 12th season. The first IPL was played in 2009. True or False?
Answer: False

Question 3: The first national flag of India is said to have been hoisted on August 7, 1906, and it was red, yellow and green. It has changed significantly since then. Who has designed the current, modern tricolour flag of India?
Answer: Pingali Venkayya

Question 4: Who is the first player to reach a score of 5000 runs in the IPL?
Answer: Suresh Raina

Question 5: India plans to launch its first manned space flight, by 2022. What is the spacecraft that is being built for this program called?
Answer: Gaganyaan

▶Montra Helicon Bicycle Amazon Quiz Answers – 31 March 2019

Question 1: Who was the last Mughal Emperor in India?
Answer:  Bahaduar Shah II

Question 2: Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be related in Hindi, Tamil and Telgu. Who will be composing this song?
Answer: A.R.Rahman

Question 3: Which of the following authors was NOT born in India?
Answer: VS Naipaul

Question 4: Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?
Answer: Vikrant Massey

Question 5: Which is the brightest star seen in the night sky?
Answer: Sirius

▶Bose Home Speaker 500 Amazon Quiz Answers – 30 March 2019

Question 1: In Zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?
Answer: Birds

Question 2: An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charges. True or False?
Answer: False

Question 3: The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?
Answer: Arctic Ocean

Question 4: The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?
Answer: Ram Jethmalani

Question 5: It is said that the carving at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?
Answer: Kerala

▶₹50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 29 March 2019

Question 1: Where can you find the smallest bone in the human body?
Answer: Ear

Question 2: When referring to genres of Music, what does ‘R’ and ‘B’ stand for?
Answer: Rhythm and Blues

Question 3: In which year was Microsoft Established?
Answer: 1975

Question 4: A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?
Answer: Butterfly Or Moth

Question 5: What is the currency of Sweden?
Answer: Korna

▶Casio G-Shock Watch Amazon Quiz Answers – 28 March 2019

Question 1: What does AR in AR Rahman’s name stand for?
Answer: Allah Rakha

Question 2: The East India Company came to India in 1600s, but established control only in ____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.
Answer:  1757

Question 3: Shandhai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?
Answer: Rome

Question 4: A litre of hot water weights more than a litre of cold water.
Answer: False

Question 5: A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stands for.
Answer: Blind Carbon Copy

▶OnePlus 6T Amazon Quiz Answers – 27 March 2019

Question 1: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer: Mars

Question 2: Which of these countries does NOT have a standing army?
Answer: Iceland

Question 3: The Ao language is spoken in which of the following States?
Answer: Nagaland

Question 4: Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?
Answer: Mawsynram, Meghalaya

Question 5: Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?
Answer: Cricket

▶Philips Trimmer Amazon Quiz Answers – 26 March 2019

Question 1: The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?
Answer: Lunula

Question 2: There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?
Answer: Cornea

Question 3: Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?
Answer: Garba

Question 4: Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.
Answer: True

Question 5: Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?
Answer: Srinagar

▶₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 25 March 2019

Question 1: In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?
Answer: Sheep

Question 2: Hummingbirds can fly backwards.
Answer: True

Question 3: What is the name of the Character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?
Answer: Havildar Ishar Singh

Question 4: India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.
Answer: False

Question 5: Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?
Answer: Inshallah

▶Samsung Galaxy S10e Amazon Quiz Answers – 24 March 2019

Question 1: The highest cricket ground in the world, in terms of altitude, is located in which country?
Answer: India

Question 2: Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?
Answer: Jupiter

Question 3: A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is the flower called?
Answer: Neelakurinji

Question 4: Dear shed and re-grow their antlers every year.
Answer: True

Question 5: When discussing terms related to water, Nimbus, Cumulus and stratus refer to types of ___.
Answer: Clouds

▶Sony Alpha DSLR Camera Amazon Quiz Answers – 23 March 2019

Question 1: The 4 minarets of the Taj Mahal are titled outwards, so that they won’t fall on the Mahal in case of an earthquake.
Answer: True

Question 2: All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front. How many other regional languages appears on the back panel?
Answer: 15

Question 3: What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?
Answer: Paleontologist

Question 4: After the Berlin Olympics in 1936, Hitler offered an Indian hockey player position as Field Marshall in the Germany Army. Which player was it?
Answer: Dhyan Chand

Question 5: When is the first ICC Men’s Cricket World Cup 2019 match scheduled?
Answer: 30th May

▶₹25,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 22 March 2019

Question 1: The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?
Answer: Mumbai Indians

Question 2: Who was the first Indian to fly into outerspace?
Answer: Rakesh Sharma

Question 3: Orcase, or killer whales are a subspecies of dolphins.
Answer: True

Question 4: Priyanka Chopra played a supporting role in a recent Netflix Original rom-com with Rabel Wilson and Liam Hemsworth. WHat’s the name of the film?
Answer: Isn’t It Romantic

Question 5: Two South Korean companies recently announced a 300 Million dollar investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second.
Answer: Kia Motors Corporation

▶Montra Helicon Bicycle Amazon Quiz Answers – 21 March 2019

Question 1: What was the name of the 5-Members, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a national wide talent search, hosted by Channel V?
Answer: Viva

Question 2: What word is used to refer to a group of hippopotamuses?
Answer: A Bloat

Question 3: Sanjay Leela Bhansali, and Bimal ROy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?
Answer: Saratchandra Chattopadhyay

Question 4: “Friends, Romans and Countrymen, lend me they ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by Willam Shakespeare?
Answer: Mark Antony

Question 5: The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kappor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?
Answer: Ayan Mukherjee

▶Honor View20 Amazon Quiz Answers – 20 March 2019

Question 1: Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?
Answer: Thar

Question 2: Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?
Answer: K.D.Jadhav

Question 3: Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?
Answer: Qubani Ka Mitha

Question 4: There is an ancient Indian weapon known as “Katar’. What type of weapon is it?
Answer: A dagger

Question 5: Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?
Answer: Javed Akhtar

▶Honor Band 4 Amazon Quiz Answers – 19 March 2019

Question 1: What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?
Answer:  Aglet

Question 2: The actor who played Gandhi in Lago Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.
Answer: Dilip Prabhavalkar

Question 3: Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?
Answer: Nitrogen

Question 4: An A2 size paper, is smaller than an A4 size paper.
Answer: False

Question 5: The 2019 Oscars just went by. But, which movie won the Oscar for best film in 2018?
Answer: The Shape of Water

▶₹500 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 18 March 2019

Question 1: Which of these natural phenomenon is also known s the “Northern Lights’?
Answer: Aurora Borealis

Question 2: In ____, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Answer: 1983

Question 3: Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?
Answer: Sherlock Holmes

Question 4: The Topic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer: Bihar

Question 5: Which state was divide into Maharashtra and Gujrat in 1960?
Answer: Bombay

Vivo V15 Pro Amazon Quiz Answers – 17 March 2019

Question 1: _____ Is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto.
Answer: Ganymede

Question 2: Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Answer: Miss World

Question 3: Ruqaiya Sultan Begum was the wife of Which Mughal Ruler?
Answer: Akbar

Question 4: In 305, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?
Answer: Chandragupta Maurya

Question 5: Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?
Answer: Bhanu Athaiya

Samsung Galaxy Smartwatch Amazon Quiz Answers – 16 March 2019

Question 1: ‘Light-year’ is a unit of _______. Fill in the blanks.
Answer: Distance

Question 2: Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?
Answer: Africa

Question 3:The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?
Answer: Assam

Question 4: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo wrestling

Question 5: In which country were the first Olympic games held?
Answer: Greece

₹75,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 15 March 2019

Question 1: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Answer: Paleontology

Question 2: Which is the least populated country in the world?
Answer: Vatican City

Question 3: What is the Roman numeral for 50?
Answer: L

Question 4: Which is the highest attainable rank in the Indian Army?
Answer: Field Marshal

Question 5: The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed?
Answer: USS Missouri

Sennheiser Headphones Amazon Quiz Answers – 14 March 2019

Question 1: Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?
Answer: Cycling

Question 2: Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Answer: Keoladeo National Park

Question 3: Where in the human body is the occiput?
Answer: Head

Question 4: What is the chemical symbol of lead?
Answer: Pb

Question 5: Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?
Answer: 2.11 Seconds

Samsung Galaxy M20 Amazon Quiz Answers – 13 March 2019

Question 1: According to Roman Mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of _________?
Answer: Sewers

Question 2: If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?
Answer: Himachal Pradesh

Question 3: One liter of hot air will be heavier than one liter of cold air.
Answer: False

Question 4: ‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?
Answer: Uttarakhand

Question 5: At ______ years old, Kane Tanka, a Japanese woman has officially been confirmed as the oldest person living by Guinness World Records. Fill in the blanks.
Answer: 116

Tommy Hilfiger Watch Amazon Quiz Answers – 12 March 2019

Question 1:  The Greek referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five coverging rivers. Name this Indian state.
Answer: Punjab

Question 2: Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of ______. Fill in the blank.
Answer: Coffee

Question 3: Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we known him popularly as?
Answer: Tarzan

Question 4: The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th Symphony. Which Indian brand is this?
Answer: Titan

Question 5: Which of them was the first Indian to win the Miss World title?
Answer: Reita Faria

₹5,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 11 March 2019

Question 1: When Referring To Dates And Years, BC Stands For ‘Before Christ’. What Does AD Stand For?
Answer: Anno Domini

Question 2: In Which Country Is The International Court Of Justice Located?
Answer: Netherlands

Question 3: If You’re Playing Chess, Which Piece Can Only Make An L-Shaped Move?
Answer: The Knight

Question 4: Which Of The Following Smartphone Brands Does NOT Belong To The Same Parent Company?
Answer: Xiaomi

Question 5: Which Country Is Prague In?
Answer: Czech Republic

Samsung Galaxy S10 Plus Amazon Quiz Answers – 10 March 2019

Question 1: Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?
Answer: A Ring

Question 2: Which of these actors will be playing the character of the Genie in the 2019 live action remake of Aladdin?
Answer: Will Smith

Question 3: Hemophobia is the fear of ____________. Fill in the blanks.
Answer: Blood

Question 4: What is the dot that apperas over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?
Answer: Title

Question 5: The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?
Answer: Arvind Adiga

Ray-Ban Sunglasses Amazon Quiz Answers – 9 March 2019

Question 1: Which is the largest living fish in the ocean?
Answer: Whale Shark

Question 2: A butterfly’s taste sensors are in its feet.
Answer: True

Question 3: Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?
Answer: Honda

Question 4: What is the meaning of the name Himalaya, in Sanskrit?
Answer: Adobe of snow

Question 5: A European spectacle maker invented the telescope. What was his name?
Answer: Hans Lippershey

₹1,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 8 March 2019

Question 1: Which is the longest river in Asia?
Answer: Yangtze

Question 2: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer: Suffragettes

Question 3: Halitosis is the medical term for which of these?
Answer: Bed Breath

Question 4: To commemorate Rahul Dravid’s 10,0000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?
Answer: M Chinnaswamy Stadium, Bengaluru

Question 5:Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer: New Zealand

Fitbit Ionic Smartwatch Amazon Quiz Answers – 7 March 2019

Question 1: What does ‘SIM’ in SIM card stand for?
Answer: Subscriber Identity Module

Question 2: Which is the hottest planet in our solar system?
Answer: Venus

Question 3: Which Stephen King novel takes place in the fictional Overlook Hotel?
Answer: The Shining

Question 4: Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. Who was the second?
Answer: Buzz Aldrin

Question 5: How many sides does a rhombus have?
Answer: 4

Redmi Note 5 Pro Amazon Quiz Answers – 6 March 2019

Question 1: A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in _______.
Answer: Edible Seaweed

Question 2: “A Moveable Feast’ is the autobiography of?
Answer: Ernest Hemingway

Question 3: Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer: The French Revolution

Question 4: George Eliot was the pen name of which author?
Answer: Mary Ann Evans

Question 5: Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?
Answer: Chris Gayle

Sony Portable Party System Amazon Quiz Answers – 5 March 2019

Question 1: Where can you find the largest cricket stadium in Asia, which is sometimes referred to as the ‘Lord’s of Asia’?
Answer: Kolkata

Question 2: What is the maximum number of players a football team can have on the field, during a match?
Answer: 11

Question 3: The electronic recording device in an aircraft is known as a black box. What color is this device?
Answer: Orange

Question 4: What is the capital city of Mizoram?
Answer: Aizawl

Question 5: Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?
Answer: The God of Small Things

₹50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 4 March 2019

Question 1: On Which day is the International Women’s Day celebrated every year?
Answer: 8th March

Question 2: After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?
Answer: The Revenant

Question 3: The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India.
Answer: False

Question 4: The 2018 film, Pad Man starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?
Answer: Arunachalam Muruganantham

Question 5: Which country will host the 2020 Summer Olympics?
Answer: Japan

Samsung Galaxy A7 Quiz Answers – 3 March 2019

Question 1: Marine Scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. What is it now known as?
Answer: Sea Star

Question 2: Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?
Answer: Wimbledon

Question 3: The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is bsed on a novvel of the same name. Who is the author of that novel?
Answer: Jhumpa Lahiri

Question 4: Which actor won an Audit for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?
Answer: Ajay Devgn

Question 5: All of the below are Indian fashion designers, except?
Answer: Ravi Ruia

Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 2 March 2019

Question 1: When it comes to mobile phone network such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stands for?
Answer: Generation

Question 2: The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find in?
Answer: Cochin

Question 3: Which actress will portary the story of acid attack victim, Laxmi Agarwal, alongside Vikrant Massey in an upcoming film by Meghana Gulzar?
Answer: Deepika Padukone

Question 4: When talking about computers, which of these is NOT a peripheral component?
Answer: Motherboard

Question 5: Which multinational conglomerate is the parent company to Google?
Answer: Alphabet Inc

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – 1 March 2019

Question 1: On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars over ‘dead’. What was the name of this robotic rover?
Answer: Opportunity

Question 2: Until 1955, the State Bank of India was known as _________________.
Answer: Imperial Bank of India

Question 3: How many time have the Chennai Super Kings won the IPL?
Answer: Three

Question 4: The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports?
Answer: False

Question 5: The _________ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.
Answer: The Ring of Fire

5TB Seagate Hard Drive Amazon Quiz Answers – Feb 28, 2019

Question 1: With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?
Answer: Vatican City

Question 2: Where on the human body is the Zygomatic bone found?
Answer: Facial cheek

Question 3: Ablutophobia is the fear of __________. Fill in the balnks.
Answer: Bathing

Question 4: Which of these Italian cities is built over 117 islands?
Answer: Venice

Question 5: Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?
Answer: Leprosy

Honor View20 Amazon Quiz Answers – Feb 27, 2019

Question 1: Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or False?
Answer: False

Question 2: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer: Indus

Question 3: Which football club play their home games at Old Trafford?
Answer: Manchester United

Question 4: Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?
Answer: Onion

Question 5: Krav Maga is a ___________________. Fill in the balnks.
Answer: Martial art form

Seiko Chronograph Watch Amazon Quiz Answers – Feb 26, 2019

Question 1: Which is the largest country in the world in terms of land area?
Answer: Russia

Question 2: The national anthem of Bangladesh ,’Amar Sonar Bangla’ was written by ___________. Fill in the blanks.
Answer: Rabindranath Tagore

Question 3: Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?
Answer: Bermuda Triangle

Question 4: A ‘Torero’ is a term associated with which of these?
Answer: Bull-fighting

Question 5: Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?
Answer: Green Book

₹75,000 Amazon Quiz Answers – Feb 25, 2019

Question 1: Rudyard Kipling’s ‘Th Jungle Book’ was set in which of these Indian states?
Answer: Madhya Pradesh

Question 2: Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?
Answer: URI: The Surgical Strike

Question 3: The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?
Answer: Bark

Question 4: Who was the first woman Air Marshall In India?
Answer: Padmavathy Bandopadhyay

Question 5: As per which of these calendars are we in the year 2019?
Answer: Gregorian Calendar

Samsung Galaxy M20 Amazon Quiz Answers – Feb 24, 2019

Question 1: Which country has won the maximum number of ICC cricket world cups?
Answer: Australia

Question 2: Astana is the capital city of which Eastern European country?
Answer: Kazakhstan

Question 3: In the Hunger Games series, what is weapon of choice of the protagonist, Katniss Everdeen?
Answer: Bow and arrow

Question 4: Which of these is the largest organ in the human body?
Answer: Skin

Question 5: Which batsman holds the highest individual scorer in test match cricket having scored 400 against England in 2003-04?
Answer: Brian Lara

Canon EOS DSLR Camera Amazon Quiz Answers – Feb 23, 2019

Question 1: What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?Answer: To infinity and beyond

Question 2: The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?
Answer:  Sherlock Holmes

Question 3: The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?
Answer: George R. R. Martin

Question 4: A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?
Answer: Harry Potter and the Cursed Child

Question 5: The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?
Answer: 2061

₹1000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 22, 2019

Question 1: If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?
Answer: Feet

Question 2: Which of these is NOT a play by Shakespeare?
Answer: Barefoot in the park

Question 3: Jack Dorsey founded which social network in March 2006?
Answer: Twitter

Question 4: Bamboo is a type of grass.
Answer: True

Question 5: The ‘Clavicle’ is also known by which other name?
Answer: Collarbone

Apple Watch Amazon Quiz Answers – Feb 21, 2019

Question 1: King Edward, Maris Piper and Romno are all types of which vegetable?
Answer: Potato

Question 2: Which of these planets does NOT have a ring around it?
Answer: Venus

Question 3: Which highway makes up the longest road in India?
Answer: National Highway 44

Question 4: In India, the highest temperature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajasthan. How much was this?
Answer: 51 Degree Celsius

Question 5: Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?
Answer: Luck By chance

Redmi 6 Pro Amazon Quiz Answers – Feb 20, 2019

Question 1: If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?
Answer: Aries

Question 2: If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?
Answer: Green

Question 3: ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.
Answer: True

Question 4: The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ____________. Fill in the blanks.
Answer: Agriculture

Question 5: Royal, azure and prussian are shades of which color?
Answer: Blue

GoPro Hero7 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 19, 2019

Question 1: Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.
Answer: False

Question 2:What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?
Answer: Goliath Birdeater

Question 3: The Ao language is spoken in which of the following States?
Answer: Nagaland

Question 4:The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?
Answer: Maine Pyar Kiya

Question 5: Jakarta is the capital of which country?
Answer: Indonesia

₹25,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 18, 2019

Question 1: Which is the smallest state in India?
Answer: Goa

Question 2: If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?
Answer:  Santa Claus

Question 3: Which of these is NOT a  fire-element sign from the Zodiac?
Answer: Aquarius

Question 4: MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.
Answer: True

Question 5: Photoshop, Premier Pro and illustrator are programs belonging to which software company?
Answer: Adobe Inc.

Samsung Galaxy Note 9 Amazon Quiz Answers – Feb 17, 2019

Question 1: What the capital city of Arunachal Pradesh?
Answer: Itanagar

Question 2: India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.
Answer: True

Question 3: When talking about computers, what does RAM stands for?
Answer: Random Access Memory

Question 4: Which automobile company launched a sports car into space in February 2018.
Answer: Tesla

Question 5: The color red enrages bulls, which is why the matodors of Spain use red capes to challenge them.
Answer: False

Bose Wireless Sleepbuds Amazon Quiz Answers – Feb 16, 2019

Question 1: Which of the following is the official language in Argentina?
Answer:  Spanish

Question 2: We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?
Answer: Global Positioning System

Question 3: The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?
Answer: Mukesh Ambani

Question 4: Which of the following color is NOT seen in the Olympics symbol?
Answer: Orange

Question 5: The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?
Answer: Elbow

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 15, 2019

Question 1: Where in the human body is the femur located?
Answer: Leg

Question 2: Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?
Answer: Taare Zamin Par

Question 3: During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival ceelbrated?
Answer: Kerala

Question 4: ‘Claque’ is ______________.
Answer: a group of people hired to applaud at a performance

Question 5: If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?
Answer: Shoes

Philips Hue Starter Kit Amazon Quiz Answers – Feb 14, 2019

Question 1: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Answer: Durian

Question 2: WHich of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Answer: Milind Soman

Question 3: Which of these following color is NOT seen in the Olympics symbol?
Answer: Orange

Question 4: Which is the smallest state in India?
Answer: Goa

Question 5: A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Answer: Fifty rupees

Nokia 8.1 Amazon Quiz Answers – Feb 13, 2019

Question 1: How many states and union territories does India comprise of?
Answer: 29 States, 7 territories

Question 2: What type of Government does India operate Under?
Answer: Parliamentary

Question 3: The deepest point of Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?
Answer: Mariana Trench

Question 4: Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Answer: Thor

Question 5: ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Answer: Charles Darwin

5TB Seagate Hard Drive Amazon Quiz Answers – Feb 12, 2019

Question 1: What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?
Answer: Sansa Stark

Question 2: Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.
Answer: True

Question 3: Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?
Answer: Sri Lanka

Question 4: The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?
Answer:  Rani Lakshmi Bai

Question 5: In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?
Answer: Italy

₹50,000 Amazon Quiz Answers – Feb 11, 2019

Question 1: From what book is the quote,’War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Answer: 1984

Question 2: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
Answer: The Office

Question 3: The first person in history to win two Nobel prizes was__________.
Answer: Marie Curie

Question 4: In the context of space, a ‘Light Year’ is__________.
Answer:  A unit of length

Question 5: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _______.
Answer: Father

OnePlus 6T Amazon Quiz Answers – Feb 10, 2019

Question 1: Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer: Jupiter

Question 2: Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.
Answer: True

Question 3: Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?
Answer: Tomato

Question 4: Who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?
Answer: Malaya Yousafzai

Question 5: In 1971, Alan Shepard played ____ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?
Answer: Golf

Saregama Carvaan Amazon Quiz Answers – Feb 9, 2019

Question 1: The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?
Answer: Bow and arrows

Question 2: In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?
Answer: Hugs

Question 3: Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?
Answer: Waqar Younis

Question 4: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer: 11 hours 40 minutes

Question 5: Who is the Greek goddess of love?
Answer: Aphrodite

Rs. 1000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 8, 2019

Question 1: ‘Ablutophobia’ is the fear of?
Answer: bathing

Question 2: The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian State
Answer: Punjab

Question 3: Which of these is the Greek goddess of victory?
Answer: Νiκe

Question 4: Jetsun Pema became the queen of which Asian kingdom following her marriage in 2011?
Answer: Bhutan

Question 5: Which High Court recently ruled against negative marking in competitive examinations?
Answer: Madras High Court

Honor Band 4 Smartwatch Amazon Quiz Answers – Feb 7, 2019

Question 1: Wolverine, also known as ‘Gulo Gulo’ is the member of which animal family?
Answer: weasel

Question 2: The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer: Tower

Question 3: Churchill, Sherman and Panzer and the names of ______?
Answer: Militay Tank

Question 4: Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?
Answer: The Persian Empire

Question 5: Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer: New Zealand

Vivo V11 Pro Amazon Quiz Answers – Feb 6, 2019

Question 1: In Context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?
Answer: Most Valuable Player

Question 2: Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?
Answer: Taare Zamin Par

Question 3: Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of _?
Answer: Desserts 

Question 4: Which of these actors played on-screen father to their real father?
Answer: Abhishek Bachchan

Question 5: At the age of 16 years and 146 days, who recently became the youngest batsman in the world to score a half-century in international cricket?
Answer: Rohit Paudel 

Sony Headphones Amazon Quiz Answers – Feb 5, 2019

Question 1: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer: Helium

Question 2: Vlad the impaler was an emperor in Romania in the 14rh centrue. Which fictional character was based on him?
Answer: Dracula

Question 3: Vlad the impaler was an emperor in Romania in the 14rh centrue. Which fictional character was based on him?
Answer: Mars and Jupiter

Question 4: Vlad the impaler was an emperor in Romania in the 14rh centrue. Which fictional character was based on him?
Answer: Bharatnatyam

Question 5: Vlad the impaler was an emperor in Romania in the 14rh centrue. Which fictional character was based on him?
Answer: Qatar

₹5,000 Amazon Pay Balance 10 winners Amazon Quiz Answers – Feb 4, 2019

Question 1: Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?
Answer: Kapil Dev

Question 2:What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo wrestling

Question 3: ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
Answer: 14

Question 4: The largest Buddhist monastery is the world is located in _________
Answer: Indonesia

Question 5: Which of these Indian states does NOT share its border with China?
Answer: Nagaland

Samsung Galaxy A7 Amazon Quiz Answers – Feb 3, 2019

Question 1: Entomology is the science that studies Insects.
Answer: True

Question 2: _____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.
Answer: Buzkashi

Question 3: Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?
Answer: Liver

Question 4: The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?
Answer: UAE

Question 5: This is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim, where around 90% of the world’s earthquakes occur. What is it known as?
Answer: The Ring of Fire

Sony Alpha DSLR Camera Amazon Quiz Answers – Feb 2, 2019

Question 1: Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?
Answer: Moonwalk

Question 2: What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?
Answer: tittle

Question 3: If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?
Answer: Hampi

Question 4: What is the highest civilian award of India?
Answer: bharat ratna

Question 5: In the context of space, a ‘Light Year’ is ______
Answer: a unit of length

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Feb 1, 2019

Question 1: Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?
Answer: Croatia

Question 2: ’I’m the king of the world’ is a dialogue from which movie??
Answer: Titanic

Question 3: There have been 3 Kabbadi World Cups held so far, and one country has won them all. Which one is it?
Answer: India

Question 4: Polar bears are found in Antarctica.
Answer: False

Question 5: ‘Salome’ and ‘An Ideal Husband’ are plays written by which playwright?
Answer: Oscar Wilde

Sony Home Theatre Amazon Quiz Answers – Jan 31, 2019

Question 1: Octopuses have 3 hearts.
Answer: True

Question 2: Starbucks was founded in which American city?
Answer: Seattle

Question 3: In the Lion King, Rafiki is the name of which character?
Answer: The monkey

Question 4: Which of these is NOT a droid from Stars Wars?
Answer: Chewbacca

Question 5: In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?
Answer: 1980

Samsung Galaxy Smartwatch Amazon Quiz Answers – Jan 30, 2019

Question 1. Which of the following is NOT a phrase in Spanish?
Answer – Buon Giorno

Question 2. Which Bollywood film was added to the Guiness book for winning the highest number of awards?
Answer – Kaho Na pyaar Hai

Question 3. In the Harry Potter series, what is the name of the prison where Sirius Black was held captive?
Answer – Azkaban

Question 4. Marvel is releasing its first movie with a female superhero lead in 2019. Which film is it?
Answer – Captain Marvel

Question 5. The actor who played Thanos in Avengers, was also the villain in another Marvel movie. Which was it?
Answer – Cable In Deadpool 2

Fossil Smartwatch Amazon Quiz Answers – Jan 29, 2019

Question 1: This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?
Answer: Richard Burton

Question 2: Which famous superhero movie Question quoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer: Spider-Man

Question 3: If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?
Answer: Chewing Gum

Question 4: A shrimp’s heart is located in it’s head.
Answer: True

Question 5: What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?
Answer: Museum of Broken Relationships

₹500 (100 Winners) Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 28, 2019

Question 1: Who is the first Indian-born actor to be on the cover of the US edition of Vogue magazine?
Answer: Priyanka Chopra

Question 2: What were the soldiers who protected Roman emperors called?
Answer: Praetorian Guard

Question 3: Which country considers the Unicorn their national animal?
Answer: Scotland

Question 4: Sachin Tendulkar fielded for Pakistan once.
Answer: True

Question 5: At least one native species of ant is found on every continent, except?
Answer: Antartica

iPhone Xs Amazon Quiz Answers – Jan 27, 2019

Question 1: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.
Answer: True

Question 2: Tatya Tonpe and Rani of Jhasi were associated with which of these freedom movements of India?
Answer: Indian Rebellion of 1857

Question 3: What is the name of the mountain region that separates France and Spain?
Answer: The Pyrenees

Question 4: Stan Lee made his first appearance in a DC movie as an animated character. Which film was it?
Answer: Teen TitAnswer Go! To the Movies

Question 5: The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?
Answer: Nagaland

Special Edition Amazon Quiz Answers – Jan 26, 2019

Question 1: Under British rule, Delhi only became the capital of India in 191Question 3: Which city was India’s capital before this?
Answer: Calcutta (kolkata)

Question 2: The ‘National Institution for TrAnswerforming India’ is a policy think tank of the Government of India, established with the aim to achieve sustainable development goals. By which other name is it know?
Answer: NITI Aayog

Question 3: The first passenger train in India ran between Bombay (Mumbai) and ___ in 185Question 3: Fill in the blanks.
Answer: Thane

Question 4: The Constitution of India is the longest written constitution of any sovereign country in the world. As of 2019, how many articles does it have?
Answer: 449

Question 5: In a historic accord, this year’s Republic Day parade has an all-women contingent marching at Rajpth. Which army unit do they belong to?
Answer: Asam Rifles

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 25, 2019

Question 1: In the Lion King, ‘Rafiki’ is the name of which character?
Answer: The Monkey

Question 2: Polysomnography is a type of study concerning which human activity?
Answer: Sleeping

Question 3: Which country considers the Unicorn their national animal?
Answer: Scotland

Question 4: Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?
Answer: Madagascar

Question 5: In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?
Answer: 198

Fitbit Ionic Smartwatch Amazon Quiz Answers – Jan 24, 2019

Question 1: Who was the first president of the USA?
Answer: George Washington

Question 2: The soldiers who protected Roman emperors were called ___. Fill in the blanks.
Answer: Praetorian guards

Question 3: Eugenics is the study of ___.
Answer: Altering Human Beings by Changing their Genetic Components

Question 4: When is the Iternational Day of Families celebrated?
Answer: 15 May

Question 5: Which famous superhero movie Question uoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer: Spider Man

Sony Portable Party System Amazon Quiz Answers – Jan 19, 2019

Question 1: Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?
Answer: Libra

Question 2: What state of matter is our Sun mainly made of?
Answer: Plasma

Question 3: ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.
Answer: The Sea

Question 4: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer: Mars

Question 5: He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?
Answer: Chanakya

₹50,000 Amazon pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 18, 2019

Question 1: The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as?
Answer: Mumtaz Mahal

Question 2: Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?
Answer: The Persian Empire

Question 3: Clark Kent is the real name of which superhero?
Answer: Superman

Question 4: What is the main component used in the manufacture of glass?
Answer: Sand

Question 5: Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer: New Zealand

Amazon Great Indian Festival Amazon Quiz Answers – Jan 17, 2019

Question 1: You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?
Answer: Gold Coins

Question 2: Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?
Answer: HDFC Bank

Question 3: ‘Golden Hour deals’ will run every day from _ to _ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.
Answer: 8 PM To Midnight

Question 4: When does the Great Indian Sale 2019 begin for all customers on Amazon.in?
Answer: 20th January

Question 5: Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?
Answer: 12 Noon 19th January

Saregama Carvaan Amazon Quiz Answers – Jan 17, 2019

Question 1: The Indian state of Nagaland was formed in 196Question 3: Which state was it a part of earlier?
Answer: Assam

Question 2: As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?
Answer: Kailash Satyarthi

Question 3: What is a ‘Question uandong’?
Answer: A fruit

Question 4: The Gila monster is a venomous what?
Answer: Lizard

Question 5: ___ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.
Answer: Buzkashi

Mi A2 Amazon Quiz Answers – Jan 16, 2019

Question 1: Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?
Answer: Liver

Question 2: ‘Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?
Answer: Neptune

Question 3: In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?
Answer: France

Question 4: ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?
Answer: Stomach Rumbles

Question 5: Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?
Answer: Sikkim

Sony Alpha DSLR Amazon Quiz Answers – Jan 15, 2019

Question 1: In a car, what does ABS stand for?
Answer: Antilock braking system

Question 2: Rumtek monastery is located in ____.
Answer: Sikkim

Question 3: Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?
Answer: Interpreter of Maldives

Question 4: Michael D. Higgins is the president of ____.
Answer: Ireland

Question 5:Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with?
Answer: Formula One Racing

₹1000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 14, 2019

Question 1: What kind of weapon is a falchion?
Answer: A sword

Question 2: A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
Answer: 14

Question 3: AR Rahman won a Grammy award for which album?
Answer: Slumdog Millionaire

Question 4: In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
Answer: Dr B.R Ambedkar

Question 5: he Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?
Answer: 38 – 45 Minutes

Yamaha Acoustic Guitar Amazon Quiz Answers – Jan 13, 2019

Question 1: British women over the age of 30 who met minimum property Question ualifications could do what from Feb 1918?
Answer: Vote

Question 2: Which famous scientist wrote the book ‘A Brief History of Time’?
Answer: Stephen Hawking

Question 3: As of 1st January 2019, which of these countries has officially Question uit the UNESCO?
Answer: USA

Question 4: Which element is represented by the chemical symbol Fe?
Answer: Iron

Question 5: Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?
Answer: Samwad

Yamaha Acoustic Guitar Amazon Quiz Answers – Jan 12, 2019

Question 1: In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?
Answer: Chile

Question 2: Which is the least populated country in the world?
Answer: Vatican City

Question 3: Which is the least populated country in the world?
Answer: Loch Ness, Scotland

Question 4: Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer: Pushkar Mela

Question 5: What currency does Ukraine use?
Answer: Hryvnia

₹10,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 11, 2019

Question 1: In August 1962, Jamaica declared independance from which country?
Answer: United Kingdom

Question 2: In 1819, Sir Thomas Stamford Raffles founded which colonial state?
Answer: Singapore

Question 3: What is the national flower of India?
Answer: Lotus

Question 4: Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?
Answer: Madagascar

Question 5: Polysomnography is a type of study concerning which human activity?
Answer: Sleeping

Sony Home Theatre Amazon Quiz Answers – Jan 10, 2019

Question 1: A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?
Answer: Muammar Gaddafi

Question 2: What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?
Answer: Santa Maria

Question 3: In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which orgAnswer of the body?
Answer: Kidneys

Question 4: Where in the human body is the femur located?
Answer: Leg

Question 5: What food makes up a majority of the giant panda’s diet?
Answer: Bamboo

Vivo V11 Pro Amazon Quiz Answers – Jan 9, 2019

Question 1: What is the national animal of India?
Answer: Tiger

Question 2: Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?
Answer: Gold

Question 3: Turtles are classified as reptiles. True or false?
Answer: True

Question 4: A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?
Answer: pen

Question 5: What is the hardest naturally occurring substance in the world?
Answer: Diamond

₹5000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 8, 2019

Question 1: Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?
Answer: Pixar

Question 2: Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?
Answer: Earth

Question 3: In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?
Answer: Question uickSilver

Question 4: Which is the world’s largest land carnivore?
Answer: Polar Bear

Question 5: Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?
Answer: TB Radhakrishna

Amazon Fire TV Stick Amazon Quiz Answers – Jan 7, 2019

Question 1: What is the national tree of India?
Answer: Banyan Tree

Question 2: Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?
Answer: North America

Question 3: According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?
Answer: Beauty

Question 4: Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?
Answer: Buddhism

Question 5: Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?
Answer: HAnswer Zimmer

OnePlus 6T Amazon Quiz Answers – Jan 6, 2019

Question 1: Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer: Medusa

Question 2: Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.
Answer: True

Question 3: Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?
Answer: Ustaad

Question 4: Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer: Chandrasekhara Venkata Raman

Question 5: The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?
Answer: VVS LAXMAN

Bose Wireless Headphones Amazon Quiz Answers – Jan 5, 2019

Question 1: Where were the first Winter Olympics held?
Answer: France

Question 2: Jetsun Pema became the Question ueen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?
Answer: Bhutan

Question 3: Which is the least populated country in the world?
Answer: Vatican City

Question 4: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer: 11 hours 40 minutes

Question 5: ‘ClaQuestion ue’ is ___.
Answer: A group of people hired to applaud at a performance

₹25000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Answers – Jan 4, 2019

Question 1: The uniQuestion ue Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?
Answer: Tamil Nadu

Question 2: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Answer: Paleontology

Question 3: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Answer: Mizoram

Question 4: What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?
Answer: IOC

Question 5: Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?
Answer: Pablo Picasso

Honor Band 4 Amazon Quiz Answers – Jan 3, 2019

Question 1: What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
Answer: The Golden Question uadrilateral

Question 2: Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of Time Magazine?
Answer: Parveen Babi

Question 3: What of these Marvel super villains was created when the character accidentally exposed himself to a concentrated burst of gamma rays?
Answer: Abomination

Question 4: An Olympic gold medal is made mostly of which of these metals?
Answer: Silver

Question 5: Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer: Jupiter

Oppo R17 Pro Amazon Quiz Answers – Jan 2, 2019

Question 1: Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?
Answer: The host Nation

Question 2: What is the the official residence of the Pope?
Answer: Apostolic Palace

Question 3: What is the largest living bird by wingspan?
Answer: The Wandering Albatross

Question 4: Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?
Answer: Assam

Question 5: Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?
Answer: 72

Bose Speaker System Amazon Quiz Answers – Jan 1, 2019

Question Question 3: Which of these famous painting by Leonardo Da vinci is also known by as La Gioconda?
Answer: The mona lisa

Question 2: Which of these popular legends is associated with why the olympics Marathon is 26 Miles and 385 Yards long?
Answer: The Greek messenger Pheiddipides died after running that distance

Question 3: Travelling from one pole to another which of these animals undertakes the worls longest migration each year?
Answer: Arctic tern

Question 4: Which was named as the word of the year 2018 by oxford dictionaries?
Answer: toxic

Question 5: Who organized the Opening ceremonies for the 1960 winter Olympics?
Answer: Walt disney

Questions Covered in Amazon Quiz Answers:

1) How to play Amazon quiz ?
2) How to find all amazon quiz answers ?
3) How to find amazon today quiz ?
4) Where is today’s amazon quiz answer ?
5) How to participate in Amazon Quiz ?
6) How to get amazon quiz answer 27 May 2019 ?
7) How to win Amazon quiz ?
8) How to win ₹5,000 Amazon Pay Balance ?
9) Amazon today quiz ke answers kasie dhunde ?
10) Amazon quiz kaise khele?

Must Read: Amazon Fire Stick upgraded with All-New Alexa Voice Remote

Amazon Quiz 27 May 2019 – More Details:

This Contest will commence on 11 May 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

amazon quiz, amazon today quiz, amazon quiz today, amazon quiz answers, amazon quiz answer, amazon today quiz answers, amazon today quiz answer, amazon quiz answers today, amazon daily quiz, amazon quiz contest today answer, amazon quiz answers win today, today’s amazon quiz answers, today quiz answers, amazon today quiz time, amazon quiz time today, answers amazon quiz, amazon now quiz, amazon quiz 27 May, 27 May amazon quiz answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *