Get Amazon Quiz Answers and Win ₹50,000|Gold Rate Today
Categories
Amazon Quiz

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G (9 Winners)

Amazon OnePlus Nord Quiz Answer 2020 – Amazon OnePlus Nord Quiz Guess and Win Quiz Answers & Win OnePlus Nord by giving Amazon OnePlus Nord Quiz. Skyneel provides all Amazon OnePlus Nord Quiz answers, So play Amazon OnePlus Nord Quiz today and chance to Win OnePlus Nord. Amazon OnePlus Nord Quiz contest give a chance to Win OnePlus Nord. Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon OnePlus Nord Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon Mobile Section & You will see “OnePlus Nord Quiz Coming Soon” banner and tap on Banner.
Step 4: Tap or Click on the Amazon OnePlus Nord Quiz Guess and Win Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 5 questions in this Amazon OnePlus Nord Quiz Guess and Win Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You OnePlus Nord Quiz win Something.

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G

Amazon Parime Day Quiz Answers – Win OnePlus Nord

Question 1. You can save up to Rs. _ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Answer:- 200

Question 2. When does Prime Day 2020 start?
Answer:- 6th Aug, midnight

Question 3. Which of the following products is launching on Prime Day 2020?
Answer:- Boat Headphones and Audio devices

Question 4. How much does a Prime member pay on a product delivery?
Answer:- None, it’s FREE

Question 5. Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost
Answer:- True

Amazon Dayone Parime Day Quiz Answers – Win ₹25,000 ( 4 Winners)

Question 1. How long will the Prime Day Sale last?
Answer:- 2 Days , 6th and 7th August

Question 2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?
Answer:- French Biriyani

Question 3. How many unique products can customers discover from small businesses ?
Answer:- 4 Crore+

Question 4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?
Answer:- All of the above

Question 5. How many songs do Prime members get free with their membership?
Answer:- 60 Million

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord

Question 1. Up to which generation of mobile network can the OnePlus Nord support?
Answer:- 5G

Question 2. Which processor powers OnePlus Nord?
Answer:- Qualcomm Snapdragon 765G

Question 3. Which of these is true for Nord’s camera?
Answer:- All of the above

Question 4. Nord comes with a super smooth __Hz AMOLED display. Fill in the blanks.
Answer:- 90Hz

Question 5. What is the highest RAM configuration available for Nord?
Answer:- 12GB

Question 6. What is the starting price of OnePlus Nord?
Answer:- 24,999

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Guess and win

Question 1. OnePlus Nord is powered by which latest processor?
Answer : Qualcomm Snapdragon 765G Processor

Question 2. OnePlus Nord has the same flagship level rear camera as which OnePlus smartphone?
Answer : OnePlus 8 Pro

Question 3. What is the battery capacity on the OnePlus Nord? (in mAh)
Answer : 4115 mAh

Question 4. What charging technology powers up the OnePlus Nord?
Answer : 30W Warp Charge

Question 5. OnePlus Nord comes with a __________Hz _____ Display
Answer : 90Hz, AMOLED

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord

Question 1. Which generation mobile network does OnePlus Nord have?
Answer:- 5G

Question 2. Which processor powers OnePlus Nord?
Answer:- Qualcomm Snapdragon 765G

Question 3. What is the name of OnePlus’ Membership Program?
Answer:- Red Cable Club

Question 4. How many cameras would OnePlus Nord have?
Answer:- 6

Question 5. What is the full form of OIS?
Answer:- Optical image stabilisation

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Hisense Be Amazed Quiz Answers – Win Hisense 4K Smart Tv (10 Winners)
Amazon Charcoal Clean Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Search Amazon Prime Day Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹1,000, Asus Gaming Laptop, ₹50,000 & ₹1,00,000 (Updated)
Amazon Veggie Clean Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Dettol & Mom Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers – Win Sony Bravia TV (10 Winners)
Amazon Pay Quiz Answers – Win ₹50,000 ( 4 Winners)
Amazon Dayone Prime Day Quiz Answers – Win ₹20,000 (10 Winners)
Amazon Friendship Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Eureka Forbes Quiz Answer – Win Aquagaurd Marvel Water Purifer (9 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹20,000 (5 Winners)
Amazon IFB Quiz Answers – Win ₹5,000 (40 Winners)
Amazon Boat Quiz Answers – Win ₹5,000 (40 Winners)
Amazon Big Muscles Quiz Answers – Win ₹10,000 (20 Winners)
Amazon Philips Quiz Answers – Win ₹10,000 (20 Winners)
Amazon Honor 9A Quiz Answers – Win ₹4,000 (20 Winners)
Amazon Redmi K20 Pro Quiz Answers – Win Redmi K20 Pro (9 Winners)
Amazon Samsung M31s Quiz Answers – Win Samsung M31s (9 Winners)
Amazon Basics Quiz Answers – Win ₹20,000
Amazon Intel Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Bills with Alexa Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Rakhi Edition and Amazon Pay UPI
Amazon Pantry Beauty Quiz Answers Today – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Fast & Up Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Mandela Day Quiz Answers – Win ₹15,000 Amazon Pay Balance (6 Winners)
Amazon World Emoji Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Sony WF-XB700 Quiz Answers – Win Sony Soundbar (10 Winners)
Amazon Safe Travels Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer
more
Flipkart Fake or not Quiz Answers 8 July 2020– Win Vouchers, Super Coins and More( Assured Rewards)
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 7 July 2020– Win Vouchers, Super Coins and More

Contest details and how to play:

1. This Contest will commence on 23rd July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 7th August11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 9 (nine) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus Nord each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *