Amazon Summer Style Quiz Answers May 2019 – Win ₹1,000

Amazon Summer Style Quiz Answers 2 May 2019 – Amazon Summer Style Quiz Answers & win ₹1,000 Amazon Pay Balance by giving Amazon Summer Style Quiz Answers. Skyneel provides all Amazon Summer Style Quiz Answers, So play Amazon Summer Style Quiz Answers today and chance to win ₹1,000 Amazon Pay Balance. Amazon Summer Style quiz contest give a chance to win ₹1,000 Amazon Pay Balance. Amazon today quiz time & here you can get fast Summer Style Quiz quiz contest answer.

How To Play Amazon Summer Style Quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Summer Style Quiz” banner.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Summer Style Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 8 questions everyday in this Amazon Summer Style Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You may win Something.

Amazon Summer Style Quiz Answers

Amazon Summer Style Quiz Answers & Win ₹1,000 – 2 May 2019

Question 1: When does the Amazon Fashion Summer Sale go live for all customers?
Answer: 4th May, 2019

Question 2: Which of these footwear brands will feature discounts and offers during the upcoming Summer Sale on Amazon Fashion?
Answer: All of the above

Question 3: Which of these are NOT a type of sunglasses?
Answer: Thinker

Question 4: Which of these clothing brands is of Indian origin?
Answer: BIBA

Question 5: Which of these is NOT a type of shoe?
Answer: Murdochs

Question 6: Virat Kohli is the brand ambassador for which of these brands?
Answer: American Tourister

Question 7: Currently, you can shop for styles from which of these designers on Amazon Fashion?
Answer: All of the Above

Question 8: During the upcoming Summer Sale, products from Amazon Fashion will be available with offers and discounts of up to _% off. Fill in the blanks.
Answer: 80

Ongoing Flipkart Quiz and win exciting prizes
Flipkart Fake or Not Quiz Answers
Flipkart Daam Sahi Hain Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers
Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Ongoing Amazon Quiz and win exciting prizes
Amazon Bajaj Quiz Answers
Amazon TCL TV Quiz Answers
Amazon Pay Gift Card Quiz Answers
Amazon SteelSeries Quiz Answers/a>
Amazon Fujitsu Laptop Quiz Answers
Amazon Spin and Win Quiz Answers

Amazon Summer Style Quiz, Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

If you still have any query left or want to give any suggestions, then mail us at info.skyneel[@]gmail.com.