Amazon Quiz Answers and Win Samsung Galaxy M21|Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Categories
Amazon Quiz

Amazon Cricket Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Amazon Cricket Master Quiz Answer 2020 – Amazon Cricket Master Quiz Answers by giving Amazon Cricket Master Quiz. Skyneel provides all Amazon Cricket Master Quiz answers, So play Amazon Cricket Master Quiz today. Amazon Cricket Master Quiz contest give a chance to . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Cricket Master Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Cricket Master Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Cricket Master Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 10 questions in this Amazon Cricket Master Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You Cricket Basic win Something.

Amazon Cricket Master Quiz Answers

Amazon Cricket Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Question 1. Who claimed the final wicket to seal victory for India in the 1983 World Cup final?
Answer : Mohinder Amarnath

Question 2. Among all teams to have played in the Indian Premier League, Pune Warriors India and ________ have never made the playoffs or semis?
Answer : Kochi Tuskers Kerala

Question 3. Who among them captained India in consecutive overseas Test series wins in West Indies and England, and also coached India?
Answer : Ajit Wadekar

Question 4. How many Indians have won the Most Valuable Player award in the Indian Premier League?
Answer : 2

Question 5. The 2019 World Cup final, went into the Super Over. Who bowled the Super Over for New Zealand?
Answer : Trent Boult

Question 6. The first match of a series contested for which trophy, was played in March 2020, in an empty stadium?
Answer : Chappell Hadlee Trophy

Question 7.When Brian Lara made 375 in a Test match against England in 1994, whose record for the highest Test score ever did he break?
Answer : Sir Garfield Sobers

Question 8. In 2016, which Indian ground introduced a bell similar to the Lord’s cricket ground, which would be rung to signal the start of a Test?
Answer : Eden Gardens

Question 9. In February 2018, which famous Indian cricketer became the first bowler to take 200 wickets in Women’s ODIs?
Answer : Jhulan Goswami

Question 10. In India’s first ever Test, the Maharaja of which princely state associated with a great Indian, stepped down to allow CK Nayudu to captain?
Answer : Porbandar

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Microsoft Modern Pcs Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon World Chocolate Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Oneplus TV Quiz Answers – Win Oneplus Smart Tv (8 Winners)
Amazon Boat ProGear Quiz Answers – Win Boat Aavante soundbar (10 Winners)
Amazon Oppo Headsets Quiz Answers – Win Oppo Bluetooth Headsets (25 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Balance Quiz Answers – Win ₹10,000 (12 Winners)
Amazon Bournvita Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Made in India Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer more
OYO Q Quiz Answers Today – Win ₹30 Lakh Paytm Cash
Amazon Quiz Winners – Amazon Quiz Result

Amazon Cricket Master Quiz Answers –

Question 1. Who among them has NOT been a coach of the Indian cricket team?
Answer : Justin Langer

Question 2. Which of these grounds hosted the first ever final of an ICC World T20 won by India?
Answer :

Question 3. Which famous left hander holds the record for the highest score made in an ODI World Cup final?
Answer : Adam Gilchrist

Question 4. The first ever Indian Premier League final was played in which of these stadiums?
Answer : DY Patil Stadium

Question 5. In the memorable 2002 Natwest Trophy final featuring India and England, who hit the winning runs?
Answer : Zaheer Khan

Question 6. In the memorable 2002 Natwest Trophy final featuring India and England, who hit the winning runs?
Answer : 2020

Question 7. The first ever Test match played with a pink ball was played on which Australian ground?
Answer : Adelaide Oval

Question 8. In 1999, Anil Kumble became the second bowler after whom to take 10 wickets in a Test innings?
Answer : Jim Laker

Question 9. Who among these batsmen scored 546 runs in a Harris Shield match in 2013?
Answer : Prithvi Shaw

Question 10. Among Indian players who has recorded the highest ever individual score in the Indian Premier League?
Answer : Rishabh Pant

Contest details and how to play:

1. There are 10 questions in each quiz.
2. Answer all 10 correctly to prove your knowledge on the topic.
3. The quiz is not a contest, and is designed for entertainment purposes only.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *