Flipkart Fake Or Not Answers 23 September 2021 – Win Assured Rewards

Flipkart Fake or Not Answers 23 September 2021 Today –  Play Flipkart Fake or Not Fake Answers today and Win Assured Rewards. Skyneel provides the fastest Flipkart FNF answer. The Flipkart Fake or not answers 23 September 2021 is now live and the winner will be eligible to win the Assured Rewards.

The Flipkart Video presents Fake or Not Fake Quiz based on Forward Social Massages and offers customers the opportunity to win exciting prizes, So here is today’s Flipkart Fake or Not Fake Questions and Answers. You can play this quiz only Flipkart app because this quiz contest only for Flipkart app uses.

Today’s quiz prize (Assured Rewards):
₹1000 gift vouchers (100 winners)
₹50 gift vouchers (3000 winners)
Super coins for remaining winners
Quiz Timing: 12 AM to 11.59 PM
Date: 23 September 2021

Play ongoing Flipkart Quiz and win exciting prizes

Flipkart Daam Sahi Hain Answers
Flipkart Kya Bolti Public Answers
Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

S4 Episode 285 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 23 September 2021 Today

Q1: ‘Adam’s Bridge’ is located between India and Nepal.
Answer: Fake

Q2: An Ostrich has two toes on each foot.
Answer: Not Fake

Q3: Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in the field of cinema.
Answer: Not Fake

Play ongoing Amazon Quiz and win exciting prizes

Amazon Xiaomi 11 Lite NE 5G Quiz Answers
Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Answers
Amazon OnePlus 9 Pro 5G Quiz Answers
Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers
Amazon BenQ Monitors Quiz Answers
Amazon Spin and Win Quiz Answers

S4 Episode 284 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 22 September 2021 Today

Q1: Sharks do not have bones in their body.
Answer: Not Fake

Q2: Jasprit Bumrah become the quickest Indian pacer to take 100 test wickets.
Answer: Not Fake

Q3: Table is believed to be invented from mridangam.
Answer: Not Fake

S4 Episode 283 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 21 September 2021 Today

Q1: ‘DC’ in DC comic stands for detective comics.
Answer: Not Fake

Q2: Water is composed of two elements – oxygen and hydrogen.
Answer: Not Fake

Q3: India’s first muslim women chief minister is from kerala.
Answer: Fake

S4 Episode 282 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 20 September 2021 Today

Q1: Sholay is the longest running Indian film in theaters.
Answer: Fake

Q2: Dale Steyn who announced his retirement from International cricket is from South Africa.
Answer: Not Fake

Q3: Mercury is nearest to the Earth?
Answer: Not Fake

S4 Episode 277 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 19 September 2021 Today

Q1: Prakash Padukon was the first Indian to have won the All England Badminton Championship.
Answer: Not Fake

Q2: Sumit Antil, who recently won a gold medal in the Tokyo Paralympics for India is associated with sooting.
Answer: Fake

Q3: The deities of Jagannath temple in Odisha are made of Wood.
Answer: Not Fake

S4 Episode 276 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 18 September 2021 Today

Q1: Harmanpreet Kaur holds the record for highest number of runs in women’s international cricket.
Answer: Fake

Q2: Ants rest around 8-10 minutes in 12 hours.
Answer: Not Fake

Q3: Kriti Sanon made her acting debut in a Bollywood film.
Answer: Fake

S4 Episode 275 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 17 September 2021 Today

Q1: Mahesh Bhupati is the only Indian tennis player to win a medal at Olympics.
Answer: Fake

Q2: The Railway Platform of Kharagpur station is the longest in the world.
Answer: Fake

Q3: Atal Bihari Vjpayee is known for serving as a prime minister for the shortest period of time.
Answer: Not Fake

S4 Episode 274 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 16 September 2021 Today

Q1: Ranbir Kapoor’s character name in Rockstar was Janardan Jakhar.
Answer: Not Fake

Q2: The field medal is a prestigious international honour given in Army.
Answer: Fake

Q3: Jupiter is the only planet made of gas and liquids.
Answer: Not Fake

S4 Episode 273 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 15 September 2021 Today

Q1: A group of tortoise is called a creep.
Answer: Not Fake

Q2: The Statue of Unity in Gujarat is taller than New York’s statue of Liberty.
Answer: Not Fake

Q3: In the first Olympic games the first placers were awarded with silver medals.
Answer: Not Fake

S4 Episode 272 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 14 September 2021 Today

Q1: The chikungunya virus was first detected in India.
Answer: Fake

Q2: Sachin Tendulkar scored his first century in his debut test match.
Answer: Fake

Q3: Dark Chocolate has a lower amount off sugar as compared to other varieties of chocolate.
Answer: Not Fake

S4 Episode 271 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 13 September 2021 Today

Q1: Male Koalas have two penises.
Answer: Not Fake

Q2: The size of an new born panda is smaller than a mouse.
Answer: Not Fake

Q3: Apple has least content of Vitamin C as compared to other fruits.
Answer: Not Fake

S4 Episode 271 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 12 September 2021 Today

Q1: A housefly can turn solid food into liquid by spitting or vomiting’s on it.
Answer: Not Fake

Q2: After 6 long year Justice B V Nagarathna is in line to be the second woman Chief Justice of India.
Answer: Fake

Q3: The character Bagheera from “The Jungle Book” is a black panther.
Answer: Not Fake

S4 Episode 270 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 11 September 2021 Today

Q1: Mice love eating cheese.
Answer: Fake

Q2: Strawberries are best picked just before ripening.
Answer: Not Fake

Q3: Manish Malhotra acted in the film ‘Kuch Kuch Hota Hai’.
Answer: Not Fake

S4 Episode 269 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 10 September 2021 Today

Q1: Jyotiraditya Scindia is a fourth generation MP from his family.
Answer: Fake

Q2: Assam has the longest international border.
Answer: Fake

Q3: Tulsi leaves are never offered to Lord Ganesha.
Answer: Not Fake

S4 Episode 268 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 9 September 2021 Today

Q1: Honeybees can flap their wings 200 times in a second.
Answer: Not Fake

Q2: There are nine monuments in India built by women.
Answer: Not Fake

Q3: The longest game of chess lasted for over 20 hours.
Answer: Not Fake

S4 Episode 267 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 8 September 2021 Today

Q1: Sushmita Sen born in Hyderabad.
Answer: Not Fake

Q2: Bats can eat up to a thousand insects in an hour.
Answer: Not Fake

Q3: Apples cannot float on water.
Answer: Fake

S4 Episode 266 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 7 September 2021 Today

Q1: There is a new covid test using pencil lead.
Answer: Not Fake

Q2: India will host the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup.
Answer: Not Fake

Q3: Just like women, female whales also undergo menopause.
Answer: Not Fake

S4 Episode 265 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 5 September 2021 Today

Q1: Boman Irani has played the character of teacher twice.
Answer: Fake

Q2: Filed Marshal is the highest rank in Navy.
Answer: Fake

Q3: Frogs don’t drink water.
Answer: Not Fake

S4 Episode 265 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 4 September 2021 Today

Q1: Homopathy originated in India.
Answer: Fake

Q2: Nautanki is a folk dance of Uttar Pradesh.
Answer: Not Fake

Q3: World’s first Internet Search engine was called ‘Archie’.
Answer: Not Fake

S4 Episode 264 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 3 September 2021 Today

Q1: Rishi Kapoor’s first role was as a toddler.
Answer: Not Fake

Q2: Nepal is the only country apart from India where Indian Rhinoceros are found in its natural habitat.
Answer: Not Fake

Q3: Dubai created its own rainfall using drone technology.
Answer: Not Fake

S4 Episode 263 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 2 September 2021 Today

Q1: To Honour Rabindranath Tagor 23 January is celebrated as Literature Day.
Answer: Fake

Q2: In Norway, the sun can be seen even at midnight.
Answer: Not Fake

Q3: Vidhya Balan has played her namesake character “Vidya” in six films.
Answer: Fake

S4 Episode 262 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 1 September 2021 Today

Q1: Aamir Khan has dubbed for a dog’s voice.
Answer: Not Fake

Q2: Watermelons are scientifically classified as vegetables.
Answer: Fake

Q3: Hardik Pandya dons his highest individual score of 228 as his sport jersey.
Answer: Not Fake

S4 Episode 261 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 31 August 2021 Today

Q1: Cricketer Yashpal Sharma was past of the Indian team that won the 1983 World Cup.
Answer: Not Fake

Q2: The Official language of Kerala is Kannada.
Answer: Fake

Q3: Goats have rectangular pupils giving them peripheral vision.
Answer: Not Fake

S4 Episode 261 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 30 August 2021 Today

Q1: mahabharath has launcherd an intiative called jail tourisim
Answer: Not Fake

Q2: kpop and k dharma are native to south korea
Answer: Not Fake

Q3: tokyo olympics medalse are usually made from recycled mobile phones?
Answer: Not Fake

S4 Episode 260 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 29 August 2021 Today

Q1:Scientists have recently discovered
Answer: Fake

Q2: Dronacharya award has been renamed after PM Narendra Modi.
Answer: Fake

Q3: The Persian Leopards spend most of their time on trees.
Answer: Not Fake

S4 Episode 259-  Fake and Not Fake Quiz Answers 28 August 2021 Today

Q1: Karate Made its debut at the 2020 Tokyo Olympics.
Answer: Not Fake

Q2: Fahrenheit is used to measure temperature.
Answer: Not Fake

Q3: Sridevi and Sara Ali Khan share the same birthday.
Answer: Fake

S4 Episode 258 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 27 August 2021 Today

Q1: Bhaichung Bhutia is the Head Coach of Indian National Football team.
Answer: Fake

Q2: Qutub Minar was built before Red Fort.
Answer: Not Fake

Q3: A Group of owls is called a parliament.
Answer: Not Fake

S4 Episode 257 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 26 August 2021 Today

Q1: The increased level of dust caused humidity in the air.
Answer: Fake

Q2: Beriberi – a deficiency of Viamin B1. It gets the name from a Sinhalese word for ‘Weakness’.
Answer: Not Fake

Q3: The word “Teras” in Dhanteras means utensils.
Answer: Fake

S4 Episode 256 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 25 August 2021 Today

Q1: The Pupil contracts when a person is hungry.
Answer: Fake

Q2: “Aam Aadmi Ka Aadhikar” is a phrase associated with Ration Card.
Answer: Fake

Q3: Ayurveda is not among the four Vedas.
Answer: Not Fake

S4 Episode 255 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 24 August 2021 Today

Q1: Saina Nehwal holds a brown belt in Karate.
Answer: Not Fake

Q2: Katrina Kaif has seven siblings.
Answer: Not Fake

Q3: Afghani is the currency of Afganistan.
Answer: Not Fake

S4 Episode 254 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 23 August 2021 Today

Q1: Lord Krishna Was Born In Vrindavan.
Answer: Fake

Q2: Euro Cup Is A Tournament In Football.
Answer: Not Fake

Q3: Golden Greek Tortoise is the Largest Living Species of Tortoise in the World.
Answer: Fake

S4 Episode 253 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 22 August 2021 Today
Q1: Black widow is a female species of spider.
Answer: Not Fake

Q2: ‘The Phrase 100 Crore Club’ refers to films box office collection.
Answer: Not Fake

Q3: India bought an aircraft carrier from France which was later renamed das INS Vikramaditya.
Answer: Fake

S4 Episode 251 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 21 August 2021 Today

Q1: New Zealand cricket team to tour Pakistan after 18 years.
Answer: Not Fake

Q2: Starfish turn their stomach inside out to eat.
Answer: Not Fake

Q3: The movie title “Dilwale Dulhania Le Jayenge” was suggested by Farida Jalal.
Answer: Fake

S4 Episode 250 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 20 August 2021 Today

Q1: Golf balls bounce only on concrete.
Answer: Not Fake

Q2: Cotton plants need 500 days to grow.
Answer: Fake

Q3: Dolphins sleep with half of their brain active.
Answer: Not Fake

S4 Episode 249 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 19 August 2021 Today

Q1: Kishor Kumar’s song were banned on radio during the emergency.
Answer: Not Fake

Q2: Onam is also the name of a sweetened rice dish.
Answer: Fake

Q3: Forg is a cold blooded animal.
Answer: Not Fake

S4 Episode 248 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 18 August 2021 Today

Q1: “Google” got its name due to  spelling error.
Answer: Not Fake

Q2: Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand.
Answer: Fake

Q3: Mysore pak is a sweet dish.
Answer: Not Fake

S4 Episode 247 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 17 August 2021 Today

Q1: Crocodiles shed tears while eating.
Answer: Not Fake

Q2: Pegasus ins an anti-virus.
Answer: Fake

Q3: Shah Rukh Khan is also directed the film ‘Fan’.
Answer: Fake

S4 Episode 246 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 16 August 2021 Today

Q1: Dolphins can speak like humans.
Answer: Not Fake

Q2: Saif Ali Khan real name is Sajid Ali Khan.
Answer: Not Fake

Q3: Bara Imambara is in Hyderabad.
Answer: Fake

S4 Episode 245 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 15 August 2021 Today

Q1: Barack Obama was the chief guest at the 2019 Independence day parade in India.
Answer: Fake

Q2: .Birds evolved from Dinosaurs.
Answer: Not Fake

Q3: The Poem ‘ Jab tak ha Jann” has been composed by SRK himself.
Answer: Fake

S4 Episode 244 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 14 August 2021 Today

Q1: Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams.
Answer: Fake

Q2: Male Seahorses give birth.
Answer: Not Fake

Q3: Human blood turns blue when it is out of oxygen.
Answer: Fake

S4 Episode 243 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 13 August 2021 Today

Q1: Hair helps humans hear.
Answer: Not Fake

Q2: If Sharks stop swimming they die.
Answer: Fake

Q3: As of 2020, Gully boy is the only film to win 13 filmfare awards.
Answer: Not Fake

S4 Episode 242 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 12 August 2021 Today

Q1: Only the female mosquitoes bite.
Answer: Not Fake

Q2: Lightning never strikes the same place twice.
Answer: Fake

Q3: Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.
Answer: Not Fake

S4 Episode 241 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 11 August 2021 Today

Q1: Jacqueline Fernandez was born in Bahrain.
Answer: Not Fake

Q2: Water is the most common element on Earth.
Answer: Fake

Q3: Hippopotamus create their own sunscreen.
Answer: Not Fake

S4 Episode 240 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 10 August 2021 Today

Q1: You can’t burp in space.
Answer: Not Fake

Q2: Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for Olympics.
Answer: Not Fake

Q3: Tea has more caffeine than coffee.
Answer: Not Fake

S4 Episode 239 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 9 August 2021 Today

Q1: The most spoken language in Lakshadweep is Malayalam.
Answer: Not Fake

Q2: The knight is the only piece in chess that moves diagonally.
Answer: Fake

Q3: 3 Idoits movie was inspired by Chetan Bhagat’s novel ‘3 mistakes of my life’.
Answer: Fake

S4 Episode 239 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 8 August 2021 Today

Q1: Ahmedabad is the first Indian City to be included in the UNESCO World Heritage list.
Answer: Not Fake

Q2: During pregnancy ‘morning sickness’ happens only in the morning.
Answer: Fake

Q3: Cats see the world in black and white.
Answer: Fake

S4 Episode 238 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 7 August 2021 Today
Q1: Usain Bolt has won 8 Gold medals in Olympics.
Answer: Not Fake

Q2: Fish don’t blink.
Answer: Not Fake

Q3: A Heptagon has eight sides.
Answer: Fake

S4 Episode 237 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 6 August 2021 Today

Q1: Bharatnatyam is the oldest form of dance in India.
Answer: Fake

Q2: Atif Aslam is also an actor.
Answer: Not Fake

Q3: Beer is older than wine.
Answer: Not Fake

S4 Episode 236 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 5 August 2021 Today

Q1: Flaxseed is banned in France.
Answer: Not Fake

Q2: ‘Straight From The Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh.
Answer: Fake

Q3: Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old.
Answer: Not Fake

S4 Episode 235 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 4 August 2021 Today

Q1: Butterflies can taste food with their feet.
Answer: Not Fake

Q2: The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.
Answer: Fake

Q3: Four of Vishal Bhardwaj’s film are Shakespeare adaptations.
Answer: Fake

S4 Episode 234 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 3 August 2021 Today

Q1: Pineapples usually take a year to grow.
Answer: Fake

Q2: Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.
Answer: Fake

Q3: Srisha Bandla is the third woman of Indian-origin to go to space.
Answer: Not Fake

S4 Episode 233 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 2 August 2021 Today

Q1: Coconut is a Nut.
Answer: Fake

Q2:The ICC T20 World Cup will be hosed by Oman.
Answer: Not Fake

Q3: Polar Bears Greet each other by touching noses.
Answer: Not Fake

S4 Episode 232 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 1 August 2021 Today

Q1: The film Toofan is about wrestling.
Answer: Fake

Q2: Himalayas are the youngest mountain range in India.
Answer: Not Fake

Q3: Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa.
Answer: Fake

S4 Episode 231 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 31 July 2021 Today
Q1: The stickers on fruits re edible.
Answer: Not Fake

Q2: Taapsee Pannu made her Hindi film debut in the film Chashme Baddoor.
Answer: Not Fake

Q3: Email existed before the world wide web.
Answer: Not Fake

S4 Episode 230 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 30 July 2021 Today

Q1: Horses can slip standing up.
Answer: Not Fake

Q2: Novak Djokovic has won the Wimbeldon six time in a row.
Answer: Fake

Q3: Amazon is worlds largest rainforest.
Answer: Not Fake

S4 Episode 229 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 29 July 2021 Today

Q1: Broccoli has more Vitamin C than an orange.
Answer: Not Fake

Q2: Italy won the men’s European Championship for the second time.
Answer: Not Fake

Q3: Cocoa beans were once used as currencies.
Answer: Not Fake

S4 Episode 228 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 28 July 2021 Today

Q1: Tigers are largest of all wild cats.
Answer: Not Fake

Q2: Black Pepper was earlier used to pay rent and taxes.
Answer: Not Fake

Q3: First case of Zika virus was found in Maharashtra.
Answer: Fake

S4 Episode 227 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 27 July 2021 Today

Q1: The Chipko movement in India was aimed at protecting rivers from getting dammed.
Answer: Fake

Q2: Jacqeline Fernandez is a former Miss World.
Answer: Fake

Q3: The 2020 Nobel Prize in Physiology or Medicine was awarded for the discovery of the  COVID-19 vaccine.
Answer: Fake

S4 Episode 226 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 26 July 2021 Today

Q1: The Sun i ten times bigger than the earth?
Answer: Fake

Q2: India won the Kargil war when Manmohan Singh was the prime minister.
Answer: Fake

Q3: In India, Swachh Bharat Abhiyan was launched on Pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary.
Answer: Fake

S4 Episode 225 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 25 July 2021 Today

Q1: Rajapalayam are dog breeds native to India.
Answer: Not Fake

Q2: Grass was among the first things that were used as tampons.
Answer: Not Fake

Q3: Jyotiraditya Scindia was elected as India’s Health Minister in July 2021.
Answer: Fake

S4 Episode 224 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 24 July 2021 Today

Q1: Raspberries are berries.
Answer: Fake

Q2: It makes approximately 50 hours or more for food t digest in a human body
Answer: Not Fake

Q3: Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie.
Answer: Not Fake

S4 Episode 223 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 23 July 2021 Today

Q1: Grasshoppers have ears in their bellies.
Answer: Not Fake

Q2: Potato was the first food that grew on space.
Answer: Not Fake

Q3: Camel store water in their humps.
Answer: Fake

S4 Episode 222 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 22 July 2021 Today

Q1: The computer mouse earlier called the ‘Turtle’.
Answer: Not Fake

Q2: Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand.
Answer: Fake

Q3: Trampolining is an Olympic sport.
Answer: Not Fake

S4 Episode 221 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 21 July 2021 Today

Q1: Manikarnika: The Queen of Jhansi was directed by Kangana Ranaut.
Answer: Not Fake

Q2: Human and Dinosaurs walked the earth at the same time.
Answer: Fake

Q3: Emoji is a Japanese word.
Answer: Not Fake

S4 Episode 220 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 20 July 2021 Today

Q1: The word pistachio means Happy.
Answer: Not Fake

Q2: The official currency of Bhutan is Taka.
Answer: Fake

Q3: Human thigh bones are stronger than metal.
Answer: Not Fake

S4 Episode 219 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 19 July 2021 Today

Q1: Giant pandas are native to China.
Answer: Not Fake

Q2: 3 Idoit was the first film in which Aamir Khan R Madhavanand Sharman Joshi starred together.
Answer: Fake

Q3: The words ‘Satyameva Jayate’ seen in the national emblem is taken from Rigveda.
Answer: Fake

S4 Episode 218 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 18 July 2021 Today

Q1: Mnu Bhaker will be representing India at the 2020 Tokyo Olympics in shooting.
Answer: Not Fake

Q2: Ranveer Singh & Deepika Padukone will be directed by Karan Johar in the upcoming ffilm Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.
Answer: Fake

Q3: he term of a member of the Rajya Sabha is six years.
Answer: Not Fake

S4 Episode 217 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 17 July 2021 Today

Q1:  Flamingo Birds are not pink when they are born.
Answer: Not Fake

Q2: The opening ceremony of the UEFA Euro Cup 2020 took place in London.
Answer: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘Black Gold”.
Answer: Not Fake

S4 Episode 216 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 16 July 2021 Today

Q1: A Blue whale’s tongue along weighs as much as an adult elephant.
Answer: Not Fake

Q2: The Ashes Test cricket series is played between England and South Africa.
Answer: Fake

Q3: Watermelon is one of the only foods which is both fruit & a vegetable.
Answer: Not Fake

S4 Episode 215 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 15 July 2021 Today

Q1: Priyanka Chopra made her acting debut in a south Indian film.
Answer: Not Fake

Q2: Anil Kumble took his iconic 10- wicket haul in a math against Australia.
Answer: Fake

Q3: India’s first private airport was opened in Cochin.
Answer: Not Fake

S4 Episode 214 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 14 July 2021 Today

Q1: Novak Djokovic won the 2021 French Open.
Answer: Not Fake

Q2: Mohiniattam Dance form originated in Odisha.
Answer: Fake

Q3: Dilip Kumar played the role of King Akbar in the film Mughal-E-Azam.
Answer: Fake

S4 Episode 213 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 13 July 2021 Today

Q1: Rabindranath Tagore was born in Shantniketan – West Bengal.
Answer: Fake

Q2: Parrots are better than Ravens at mimicking human speech.
Answer: Fake

Q3: The Ancient university of Taxila is located in present day Bihar.
Answer: Fake

S4 Episode 212 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 12 July 2021 Today

Q1: The official currency of Bhutan is Taka?
Answer: Fake

Q2: People with alektorophobia area afraid of beards?
Answer: Fake

Q3: Swimming is the only olympic sport where no competitor can cross the finish line?
Answer: Not Fake

S4 Episode 211 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 11 July 2021 Today

Q1: Nana Patekar has recently launched an online platform ‘Pravasi Rojgar’ to help migrants find job opportunities.
Answer: Fake

Q2: Insulin is produced and synthesized in the pancreas.
Answer: Not Fake

Q3: Meghan Markle’s first name is Rachel.
Answer: Not Fake

S4 Episode 210 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 10 July 2021 Today

Q1: The finals of the World Test Championship 2021 were played at the Lord’s cricket ground.
Answer: Fake

Q2: Sitars can be made from pumpkins.
Answer: Not Fake

Q3: Pigeons can recognize human faces.
Answer: Not Fake

S4 Episode 209 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 9 July 2021 Today

Q1: The word ‘muscle’ originates from a Hindi word.
Answer: Fake

Q2: Aamir Khan is also a state level tennis player.
Answer: Not Fake

Q3: The NASA Mars Mission 2020 created oxygen on Mars.
Answer: Not Fake

S4 Episode 208 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 8 July 2021 Today

Q1: Match Stick were invented before lighters.
Answer: Fake

Q2: The earliest form of contraceptives was made from crocodile dung.
Answer: Not Fake

Q3: Hrithik Roshan uses his grandfather’s first name as his surname.
Answer: Not Fake

S4 Episode 207 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 7 July 2021 Today

Q1: Delhi is the most populated city in the world.
Answer: Fake

Q2: Majority of Earth’s air is made of oxygen.
Answer: Fake

Q3: Arvind Kejriwal is an IIT alumni.
Answer: Not Fake

S4 Episode 206 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 6 July 2021 Today

Q1: Silverfish is a type of fish.
Answer: Fake

Q2: Katrina Kaif was born in London.
Answer: Fake

Q3: Plant can communicate through their roots.
Answer: Not Fake

S4 Episode 205 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 5 July 2021 Today

Q1: MS Dhoni is the first Indian wicket-Keeper to score 4000 test runs.
Answer: Not Fake

Q2: Mamata Banerjee is the first longest serving woman chief minister of India
Answer: Fake

Q3: Mice can live upto 100 years.
Answer: Fake

S4 Episode 204 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 4 July 2021 Today

Q1: Art used to be an Olympic event.
Answer: Not Fake

Q2: Woodpeckers have no vocal cords.
Answer: Not Fake

Q3: Trees are older than sharks.
Answer: Fake

S4 Episode 203 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 3 July 2021 Today

Q1: Bhartiya Janta Party is the oldest political party in India.
Answer: Fake

Q2: The combined population of U.P. and Maharashtra is larger than that of the U.S.
Answer: Not Fake

Q3: Novak Djokovic has won more number of Master titles than Roger Federer.
Answer: Not Fake

S4 Episode 202 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 2 July 2021 Today

Q1: Shark pregnancies can last upto 4 years.
Answer: Not Fake

Q2: Gorillas can catch human colds.
Answer: Not Fake

Q3: The film Gully Boy is an adaptation of a novel titled ‘Calling Sehmat’.
Answer: Fake

S4 Episode 201 –  Fake and Not Fake Quiz Answers 1 July 2021 Today

Q1: Priyanka Chopra Jonas has released  a hair care brand.
Answer: Not Fake

Q2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast of Kanyakumari was an ancient surgeon.
Answer: Fake

Q3: Milka Singh’s wife Nirmal Saini, was the capitan of the Indian basketball team.
Answer: Fake

What is Flipkart Fake or Not Fake?
This is one of Flipkart video quiz and it’s called Flipkart Fake or Not Quiz. Fake or Not Fake Flipkart quiz is a fact-based quiz video where you have 2 options to chose Fake and Not Fake. This is very interesting quiz show, here you can win prizes with knowledge.

How to play Fake or Not Flipkart Quiz?
1. Flipkart App is competition only, So we suggest you download the Flipkart app from the Google Play Store or Apple’s App Store.
2. Open the Flipkart app and sign in to your Flipkart account (create an account first if you do not have an existing Flipkart account).
3. Tap on the “Video and Games” tab in the Bottom, after then you will see the “Flipkart Video presents Fake or Not” banner, tap on this banner and tap on Play and win button.
4 . In this video you will get five questions every day and you can get correct answers of these questions here.
5. After answering all the Fake or Not Fake questions then you will win Assured Rewards like gift vouchers and super coins.

How to find all Flipkart Fake or Not answers?
You can find all correct Fake or Not answers here and you can search Fake or Not Skyneel on Google for find us.

How to win Flipkart Fake or Not quiz?
To win the Flipkart Fake or Not Fake Quiz, you are required to give correct answers of all five question and claim your Prize as a necessary step. The reward will be disbursed directly to the wallet and super coin section.

What is the rewards or prizes of Fake or Not Fake Quiz?
Fake or Not quiz prizes are ₹1,000 Gift Voucher, ₹50 Gift Voucher and SuperCoins.

What is Flipkart SuperCoins?
Supercoin is the Flipkart customer rewards program and 1 SuperCoin = 1 Rupee.

What is Flipkart Fake or not Fake Quiz requirements:
1. Participant must be at least 18 years of age
2. Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
3. The Flipkart Fake or Not quiz is only available on the mobile app

If you still have any query left or want to give any suggestions, then mail us at info.skyneel[@]gmail.com.