Get Amazon Quiz Answers and Win Apple iPhone XS

Amazon Mi Quiz Week Answer Win Mi LED TV 49 inches (5 Winners) – 25 July 2019

Amazon Mi Quiz Week Answer 25 July 2019 – Give Amazon Mi Quiz Week Answer & Win Mi LED TV 49 inches (5 Winners). Skyneel provides all Amazon Mi Quiz Week Answers, So play Amazon Mi Quiz Week today and chance to Win Mi LED TV 49 inches. Amazon Mi Quiz Week contest give a chance to Win many prizes like MI Travel Backpack, MI Band 3, Redmi Y3, Mi Soundbar and Mi LED TV 49 Inches. Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Mi Quiz Week contest answer.

Amazon Mi Quiz Week :
1. Xiaomi Edition Answer Win Mi LED TV 49 inches (5 Winners) – 25 July 2019
2. Entertainment Edition Answer Win Mi Soundbar (17 Winners) – 24 July 2019
3. Photography Edition Answer Win Redmi Y3 (8 Winners) – 23 July 2019
4. Tech Edition Answer Win Mi Band 3 (45 Winners) – 22 July 2019
5. Travel Edition Win MI Travel Backpack (45 Winners) – 21 July 2019

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon MI Quiz Week” banner.
Step 4: Tap or Click on the Amazon MI Quiz Week Answer banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 5 questions everyday in this Amazon MI Quiz Week Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You may win Something.

Amazon Mi Quiz Week Answer Win Mi LED TV 49 inches

Must Read: Daily Amazon Quiz and get all Answers

Amazon Mi Quiz Week Xiaomi Edition Answer Win Mi LED TV 49 inches (5 Winners) – 25 July 2019

Question 1: In which year did Xiaomi first launch it’s smartphones?
Answer: 2011

Question 2: Who is the Managing Director of Xiaomi in India?
Answer: Manu Kumar Jain

Question 3: Which of the following celebrities has been the latest to be associated with Xiaomi?
Answer: Ranvir Singh

Question 4: What is the name of the Operating System that Xiaomi has developed for it’s smartphones?
Answer: MIUI

Question 5: What is the biggest size that the Mi TV 4 Series comes in?
Answer: 55 in

More Quiz Answers:
Amazon Cadbury Oreo Quiz Answers
Amazon Cricket Quiz Answers
Amazon Sennheiser Quiz Answer
Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answer
Amazon LG W Series Quiz Answer
Amazon Pedigree Biscrok Quiz Answer
Amazon Fittify Quiz Answer

Amazon Mi Quiz Week Entertainment Edition Answer Win Mi Soundbar (17 Winners) – 24 July 2019

Question 1. Which of the following actors plays the role of Iron Man in the Marvel Cinematic Universe?
Answer: Robert Downey Jr

Question 2. Which of the following is the highest grossing movie worldwide?
Answer: Avengers: Endgame

Question 3. What is NOT a feature of the Mi Soundbar?
Answer: Juice Mixing

Question 4. Which of the following people have been awarded an Oscar?
Answer: All of the above

Question 5. Who is the singer and composer of the song ‘Shape of you’?
Answer: Ed Sheeran

Amazon Mi Quiz Week Photography Edition Answer Win Redmi Y3 (8 Winners) – 23 July 2019

Question 1. What is a selfie with a group of people popularly called?
Answer: Groupfie

Question 2. What is the resolution of the selfie camera on the Redmi Y3 smartphone?
Answer: 32 MP

Question 3.  ____ is the opening of a camera lens’ diaphragm through which light passes
Answer: Aperture

Question 4. Which of the following is a camera manufacturing brand?
Answer: All of the above

Question 5. ISO in camera settings stands for International Organization of Standardizations
Answer: TRUE

Amazon MI Quiz Week Tech Edition Answer Win Mi Band 3 (45 Winners) – 22 July 2019

Question 1. The current version of Android is Android 9 _____. Fill in the blanks.
Answer: Pie

Question 2. Who of the following is NOT a founder of Facebook?
Answer: Steve Jobs

Question 3. Which of these celebrities tied up with Xiaomi to launch a special edition of the Mi Band?
Answer: Hrithik Roshan

Question 4. What is the base material from which a microprocessor chip is made?
Answer: Silicon

Question 5. Which of these companies specializes in developing self-driving cars?
Answer: Tesla

Amazon MI Quiz Week Travel Edition Answer Win Mi Travel Backpack (45 Winners) – 21 July 2019

Question 1. Which country would you find the following: Machu Pichu, Sacred Valley and Cocla Canyon?
Answer: Peru

Question 2. What is the capital of Austria?
Answer: Vienna

Question 3. which of the following is a feature of the mi travel backpack?
Answer: All Of the above

Question 4. who is the author of Around the world in 80 days?
Answer: Jules Verne

Question 5. if you were taking a trip down the amazon river, which of these countries will you NOT pass through?
Answer: Mexico

Contest details and how to play:

1. This Contest will commence on 21th July 2019 from 12:00:01 a.m. (IST) to 28 July 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning MI Travel Backpack each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Amazon MI Quiz Week, Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *