Get Amazon Quiz Answers and Win OnePlus 8 Pro|Gold Rate Today
Categories
Amazon Quiz

Amazon GK Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Amazon GK Master Quiz Answer 2020 – Amazon GK Master Quiz Answers by giving Amazon GK Master Quiz. Skyneel provides all Amazon GK Master Quiz answers, So play Amazon GK Master Quiz today. Amazon GK Master Quiz contest give a chance to . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon GK Master Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon GK Master Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon GK Master Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 10 questions in this Amazon GK Master Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You Cricket Basic win Something.

Amazon GK Master Quiz Answers

Amazon GK Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Question 1. Where in India is the High Altitude Warfare School located, where the Special Mountain Force gets training?
Answer : Gulmarg

Question 2. Which former Indian cricketer and highest run-getter in Ranji Trophy has been appointed as the head coach of Uttarakhand cricket team?
Answer : Wasim Jaffer

Question 3. Which company has announced an upgrade to their Operating System that enables drivers to use their smartphones to unlock cars?
Answer : Apple

Question 4. Which astronomer at the Vatican Observatory has become World’s 11th Jesuit priest to lend his name to an asteroid?
Answer : Chris Corbally

Question 5. As per the World Bank, which position has India retained in the list of largest economies of the world in terms of purchasing power parity?
Answer : Third

Question 6. Name the new organisation approved by Indian Government on June 24 to ensure greater private participation in India’s space activities?
Answer : IN-SPACe

Question 7. The world’s first yoga university outside India, launched in Los Angeles, USA, is named after ___________?
Answer : Swami Vivekananda

Question 8. The Baily’s beads effect or diamond ring effect is a feature of which natural phenomena?
Answer : Solar eclipse

Question 9. Which company is acquiring a 9.9% stake in Jio Platforms, through Jaadhu Holdings LLC?
Answer : Facebook

Question 10. Which Indian company in 2019, acquired the Amsterdam based vacation rental company, the @Leisure Group?
Answer : Oyo

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Philips Shaver Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Modern Pcs Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon World Chocolate Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Oneplus TV Quiz Answers – Win Oneplus Smart Tv (8 Winners)
Amazon Boat ProGear Quiz Answers – Win Boat Aavante soundbar (10 Winners)
Amazon Oppo Headsets Quiz Answers – Win Oppo Bluetooth Headsets (25 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Balance Quiz Answers – Win ₹10,000 (12 Winners)
Amazon Bournvita Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Made in India Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer more
OYO Q Quiz Answers Today – Win ₹30 Lakh Paytm Cash
Amazon Quiz Winners – Amazon Quiz Result

Amazon GK Master Quiz Answers –

Question 1. Nanosafe Solutions, a Start-up in which Indian IIT has developed and launched an antimicrobial and washable face mask “NSafe”?
Answer : Delhi

Question 2. Which Indian airport which has won the SKYTRAX Award 2020 for Best Regional Airport in India and Central Asia?
Answer : Kempegowda airport

Question 3. Who has been appointed as the chief risk officer of YES bank for 3 years in May 2020?
Answer : Neeraj Dhawan

Question 4. Who has been extended as the goodwill ambassador of the United Nations Environment Programme (UNEP) for 2 years till 2022?
Answer : Dia Mirza

Question 5. Which Indian cricketer has been appointed as the brand ambassador of education technology company ELSA corp?
Answer : Ajinkya Rahane

Question 6. The Asian Development Bank recently approved a loan of USD 177 million for road projects in which state?
Answer : Maharashtra

Question 7. ‘Candle’ is a solo single recently released by which Indian actress?
Answer : Madhuri Dixit

Question 8. Which of the following is a homophone?
Answer : Reign and Rein

Question 9. ‘The Ickabog’ whose first five chapters were released online for free, is which famous author’s latest book?
Answer : JK Rowling

Question 10. The Arabic Amir-al-bahr, or ruler of the seas, is the etymological source of which naval rank?
Answer : Admiral

Contest details and how to play:

1. There are 10 questions in each quiz.
2. Answer all 10 correctly to prove your knowledge on the topic.
3. The quiz is not a contest, and is designed for entertainment purposes only.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *