Amazon Quiz Answers and Win ₹50,000|Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Categories
Amazon Quiz

Amazon GK Basics Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Amazon GK Basics Quiz Answer 2020 – Amazon GK Basics Quiz Answers by giving Amazon GK Basics Quiz. Skyneel provides all Amazon GK Basics Quiz answers, So play Amazon GK Basics Quiz today. Amazon GK Basics Quiz contest give a chance to . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon GK Basics Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon GK Basics Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon GK Basics Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 10 questions in this Amazon GK Basics Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You Cricket Basic win Something.

Amazon GK Basics Quiz Answers

Amazon GK Basics Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Question 1. Ghirardelli, Russell Stover, Whitman’s, Pangburn’s, Caffarel, Hofbauer, Kiiferle are all brands owned by which chocolate giant?
Answer : Lindt and Sprüngli

Question 2. The 2020 Puri Jagannath Ratha Yatra was attended by a lot of people virtually. Which Indian state hosts this annually?
Answer : Odisha

Question 3. Which country currently boasts the world’s fastest supercomputer – Fugaku?
Answer : Japan

Question 4. Which of these countries do not use the Euro as their main currency?
Answer : Czech Republic

Question 5. Gomti, Ghaghara, Gandak and Kosi are tributaries of which river?
Answer : Ganga

Question 6. The Asterix comics are set in the time of which of these famous rulers?
Answer : Julius Caesar

Question 7. In the DC Comics, which of these female superheroes is a Princess of Themyscira?
Answer : WonderWoman

Question 8. Kushinagar Airport, that has recently been declared as an International Airport, is located in which Indian state?
Answer : Uttar Pradesh

Question 9. Andy Murray is a two time men’s singles winner at which of these events?
Answer : Olympics

Question 10. As per the official website, which Union Territory in India is a group of 36 islands?
Answer : Lakshadweep

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Microsoft Modern Pcs Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon World Chocolate Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Oneplus TV Quiz Answers – Win Oneplus Smart Tv (8 Winners)
Amazon Boat ProGear Quiz Answers – Win Boat Aavante soundbar (10 Winners)
Amazon Oppo Headsets Quiz Answers – Win Oppo Bluetooth Headsets (25 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Balance Quiz Answers – Win ₹10,000 (12 Winners)
Amazon Bournvita Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Made in India Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer more
OYO Q Quiz Answers Today – Win ₹30 Lakh Paytm Cash
Amazon Quiz Winners – Amazon Quiz Result

Amazon GK Basics Quiz Answers –

Question 1. What is the common state animal of Jharkhand, Karnataka and Kerala?
Answer : Elephant

Question 2. Which is the smallest sovereign state in the world both in terms of area and population?
Answer : Vatican City

Question 3. What is the value of package that was announced by PM Modi to revive the Indian economy under “Atmanirbhar Bharat Abhiyaan” ?
Answer : INR 20 Lakh Crore

Question 4. There are 3 secondary colors as per the RYB model, 2 of them are purple and orange. What is the third?
Answer : Green

Question 5. The current Supreme Commander of the Indian Army is the ___ President of India. Fill in the blanks
Answer : 14th

Question 6. The Government of India has recently launched the Instant E- ____ facility using Aadhar.
Answer : PAN

Question 7. Which dinosaur’s name means ‘three horned face’?
Answer : Triceratops

Question 8. What do the letters ‘HB’ on a pencil stand for?
Answer : JHard Black

Question 9.The term ‘sesquicentennial’ refers to how many years?
Answer : 150

Question 10. Which of these countries also celebrates its independence day on 15th August?
Answer : South Korea

Contest details and how to play:

1. There are 10 questions in each quiz.
2. Answer all 10 correctly to prove your knowledge on the topic.
3. The quiz is not a contest, and is designed for entertainment purposes only.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *