Amazon Quiz Answers and Win ₹20,000|Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Categories
Amazon Quiz

Amazon Festive Riddles Quiz Answer Solve & Win OnePlus 8T

Amazon Festive Riddles Quiz Answer 2019 – Amazon Festive Riddles Quiz Answers & Win OnePlus 8T by giving Amazon Festive Riddles Quiz. Skyneel provides all Amazon Festive Riddles Quiz answers, So play Amazon Festive Riddles Quiz today and chance to Win OnePlus 8T. Amazon Festive Riddles Quiz contest give a chance to Win OnePlus 8T. Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Festive Riddles Quiz contest answer.

Amazon Festive Riddles Quiz Answer Solve & Win OnePlus 8T

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Festive Riddles Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Festive Riddles Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 5 questions everyday in this Amazon Festive Riddles Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You may win Something.

Amazon Festive Riddles Quiz  solve & win OnePlus 8T

Question 1: I come at the end of summer and winter and right in the middle of a party. what am I?
Answer:  The letter R

Question 2: I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?
Answer:  The letter R

Question 3: If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?
Answer:  Dussehra

Question 4: Which of these glasses will get filled first?
Answer: 3

Question 5: All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?
Answer:  Navratri

All Ongoing Flipkart Quiz
Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Win Super coins & gift vouchers( Assured Rewards)
Flipkart Fake or Not Quiz Answers – Win Super coins & gift vouchers( Assured Rewards)
Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers – Win Super coins & gift vouchers( Assured Rewards)
Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers – Win Super coins & gift vouchers( Assured Rewards)
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers– Win Vouchers, Super Coins and More

All Ongoing Amazon Quiz
Amazon Pay Later Quiz Answers – Win ₹20,000 (5 Winners)
Amazon Telivision Day Quiz Answers – Win Sony Bravia TV
Amazon Men’s Day Quiz Answers – Win Mont Blanc Perfume
Amazon Credit Card Bill Quiz Answers – Win ₹10,000 (25 Winners)
Amazon Students Day Quiz Answers – Win Lenovo ThinkPad
Amazon Childrens Day Quiz Answers – Win Lego Classic Bricks
Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers – Win 100% back upto Rs. 300 (1000 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win exiting Prizes

Amazon Festive Riddles Quiz  solve & win ₹75,000

Question 1: For breakfast Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?
Answer: 20 minutes

Question 2: I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?
Answer: The number 15

Question 3: A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?
Answer: 1 hour

Question 4: Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?
Answer: 87

Question 5: Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali
Answer: Shahrukh

Amazon Festive Riddles Quiz  solve & win ₹25,000

Question 1: A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a green house made of?
Answer: Glass

Question 2: A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?
Answer: 3

Question 3: Precious stones in a pack of cards. What?
Answer: Diamonds

Question 4: I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?
Answer: This Letter I

Question 5: I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?
Answer: A Secret

Amazon Festive Riddles Quiz  solve & win ₹50,000

Question 1: Connect the two visuals to get the name of an actress.
Answer: Dia Mirza

Question 2: I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?
Answer: The letter R

Question 3: Diwali is not complete with me, and I am in both of what you seen ion screen what am I?
Answer: Light

Question 4: If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what company’s name??
Answer: Google

Question 5: If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it?
Answer: A Secret

Contest details and how to play:
1. This Contest will commence on 29 October 2020 from 12:00:00 p.m. (IST) to 11 November 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 2 (Two) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus 8T each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Amazon Festive Riddles Quiz, Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *