Get Amazon Quiz Answers and Win OnePlus 8 Pro|Gold Rate Today
Categories
Amazon Quiz

Amazon Cricket Basics Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Amazon Cricket Basic Quiz Answer 2020 – Amazon Cricket Basic Quiz Answers by giving Amazon Cricket Basic Quiz. Skyneel provides all Amazon Cricket Basic Quiz answers, So play Amazon Cricket Basic Quiz today. Amazon Cricket Basic Quiz contest give a chance to . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Cricket Basic Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Cricket Basic Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Cricket Basic Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 10 questions in this Amazon Cricket Basic Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You Cricket Basic win Something.

Amazon Cricket Basics Quiz Answers

Amazon Cricket Basic Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Question 1. At which ground did India play Australia in a Women’s T20 World Cup final for the first time?
Answer : MCG

Question 2. The movie ‘M.S Dhoni: The Untold Story’ ends with an iconic moment from which match?
Answer : 2011 World Cup final

Question 3. Which team did Bangladesh beat in the final to claim their first ever U19 World Cup?
Answer : India

Question 4. Who among these has NOT scored a century on Test debut for India?
Answer : Sachin Tendulkar

Question 5. Which was the second Indian ground after the DY Patil Stadium to have hosted an Indian Premier League final?
Answer : MA Chidambaram Stadium

Question 6. Which of these English cricket captains was born in India?
Answer : Nasser Hussain

Question 7. During the 2007 World Cup, who became the first cricketer to hit six sixes in an over in international cricket?
Answer : Herschelle Gibbs

Question 8. During the famous India vs Pakistan Test series in 2004, which of these batsmen scored a triple century in the first match?
Answer : Virender Sehwag

Question 9. In the 2014 Indian Premier League final, which Indian cricketer hit a century in a losing cause?
Answer : Wriddhiman Saha

Question 10. In January 2019, which side made Australia follow on in a Test match at the SCG?
Answer : India

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Microsoft Modern Pcs Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon World Chocolate Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Oneplus TV Quiz Answers – Win Oneplus Smart Tv (8 Winners)
Amazon Boat ProGear Quiz Answers – Win Boat Aavante soundbar (10 Winners)
Amazon Oppo Headsets Quiz Answers – Win Oppo Bluetooth Headsets (25 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Balance Quiz Answers – Win ₹10,000 (12 Winners)
Amazon Bournvita Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Made in India Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer more
OYO Q Quiz Answers Today – Win ₹30 Lakh Paytm Cash
Amazon Quiz Winners – Amazon Quiz Result

Amazon Cricket Basic Quiz Answers–

Question 1. Shabaash Mithu is an upcoming biopic based on which famous cricketer?
Answer : Mithali Raj

Question 2. Which of these cricketers has NOT led India in an ODI World Cup final?
Answer : Sunil Gavaskar

Question 3. Sourav Ganguly made his Test match debut in the same match as which great cricketer?
Answer : Rahul Dravid

Question 4. Which of these teams played for only one season in the Indian Premier League?
Answer : Kochi Tuskers Kerala

Question 5. In which of these years has Mumbai Indians NOT won the Indian Premier League title?
Answer : 2011

Question 6. In the 2019 ODI World Cup, which Indian batsman hit the maximum number of centuries?
Answer : Rohit Sharma

Question 7. Off which bowler did Yuvraj Singh hit six sixes in an over in the 2007 ICC World T20?
Answer : Stuart Broad

Question 8. Brian Lara made his record breaking 400 in a Test innings against which team?
Answer : England

Question 9. The Dr Bhupen Hazarika Cricket Stadium is located in which Indian city?
Answer : Guwahati

Question 10. Out of Sachin Tendulkar’s 100 international centuries how many came at the famous Lord’s ground?
Answer : 0

Contest details and how to play:

1. There are 10 questions in each quiz.
2. Answer all 10 correctly to prove your knowledge on the topic.
3. The quiz is not a contest, and is designed for entertainment purposes only.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *