Amazon Quiz Answers and Win ₹20,000|Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Categories
Amazon Quiz

Amazon Bollywood Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Amazon Bollywood Master Quiz Answer 2020 – Amazon Bollywood Master Quiz Answers by giving Amazon Bollywood Master Quiz. Skyneel provides all Amazon Bollywood Master Quiz answers, So play Amazon Bollywood Master Quiz today. Amazon Bollywood Master Quiz contest give a chance to . Amazon today quiz time & here you can get fast Amazon Bollywood Master Quiz contest answer.

How To Play Amazon quiz?

Step 1: This is Amazon App Only Contest – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Bollywood Master Quiz” banner or find quiz on Amazon Search bar and tap on quiz.
Step 4: Tap or Click on the Amazon Bollywood Master Quiz banner & Quiz will start after clicking “Start” button.
Step 5: Now there will be 10 questions in this Amazon Bollywood Master Quiz Time, You have to Give Right Answers To All this Questions.
Step 6: After giving right Answers, You will be selected for Lucky Draw of this Amazon Quiz Time Quiz Winners.
Step 7: Few Winners will selected daily, So I request you to take participation in Daily Amazon Quiz Time Quizzes. If you Luck then You Cricket Basic win Something.

Amazon Bollywood Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Master Quiz Answers – Quiz Mania 2.0

Question 1. Which of these actors who starred in Sanjay Leela Bhansali’s movie, assisted him in the movie ‘Black’ ?
Answer : Ranbir Kapoor

Question 2. A significant part of Baaghi 3 is shot in Serbia. However, in the movie the sets built in Serbia are shown to represent which country?
Answer : Syria

Question 3. Which actress who has been in the news for her marriage with a cricketer, made her Bollywood debut in the movie ‘Satyagraha’ in 2013?
Answer : Natasa Stankovic

Question 4. Charles Spencers, Makkhan Singh, Jennifer Jones and Anatoli Molatov are students of the National Institute of Language in which series?
Answer : Zabaan Sambhalke

Question 5. Which famous Bollywood playback singer was born to a Nepali father Harekrishna Jha and an Indian lady Bhuvaneshwari Jha?
Answer : Udit Narayan

Question 6. A song called ‘Jai Jai Shiv Shankar’ featured in the movie ‘War’, a song of the same name featured in which 1974 Rajesh Khanna film?
Answer : Aap ki Kasam

Question 7. The Hrithik Roshan movie ‘Kaho Naa Pyaar Hai’, significantly boosted tourism from India to which country?
Answer : New Zealand

Question 8. KL Saigal, Dilip Kumar and Shahrukh Khan have all played which of these roles in Hindi films?
Answer : Devdas

Question 9. Amitabh Bachchan won his first Filmfare award for the movie ‘Anand’. For which movie did he win his 2nd Filmfare award?
Answer : Namak Haraam

Question 10. Which famous Bollywood actress featured in the video for the song from the band Euphoria, ‘Kabhi Aana Tu Meri Gali’?
Answer : Vidya Balan

All Ongoing Amazon Quiz Answers
Amazon Microsoft Modern Pcs Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon July Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon World Chocolate Day Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers – Win ₹5,000 (20 Winners)
Amazon Oneplus TV Quiz Answers – Win Oneplus Smart Tv (8 Winners)
Amazon Boat ProGear Quiz Answers – Win Boat Aavante soundbar (10 Winners)
Amazon Oppo Headsets Quiz Answers – Win Oppo Bluetooth Headsets (25 Winners)
Amazon Credit Card Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Pay Balance Quiz Answers – Win ₹10,000 (12 Winners)
Amazon Bournvita Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Made in India Quiz Answers – Win ₹10,000 (10 Winners)
Amazon Spin and Win Quiz Answers – Win ₹20,000 & exclusive offer more
OYO Q Quiz Answers Today – Win ₹30 Lakh Paytm Cash
Amazon Quiz Winners – Amazon Quiz Result

Amazon Bollywood Master Quiz Answers –

Question 1. Which of these famous actors featured in BR Chopra’s Mahabharat as Raja Bharat?
Answer : Raj Babbar

Question 2. The year in which Sholay was nominated for Best Film at the Filmfare awards, which movie finally won the award?
Answer : Deewar

Question 3. In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?
Answer : Hockey

Question 4. In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?
Answer : Sultan

Question 5. In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?
Answer : RJ Malishka

Question 6. ‘Sleepers’, ‘Patriots’, ‘Pariah’, ‘Dance of Death’ are some of the episodes in which Amazon Prime series?
Answer : Family Man

Question 7. In 1999, a famous director made his debut for Doordarshan with a documentary titled ‘The Forgotten Army’. Who was the director?
Answer : Kabir Khan

Question 8. In 1999, a famous director made his debut for Doordarshan with a documentary titled ‘The Forgotten Army’. Who was the director?
Answer : Excel Entertainment

Question 9. The Bollywood movie ‘We are Family’ starring Kajol and Kareena Kapoor is the remake of which Hollywood movie?
Answer : Stepmom

Question 10. Which Bollywood actress stars as filmstar Samara Kapoor in the Amazon Prime Series ‘Four More Shots Please!’?
Answer : Lisa Ray

Contest details and how to play:

1. There are 10 questions in each quiz.
2. Answer all 10 correctly to prove your knowledge on the topic.
3. The quiz is not a contest, and is designed for entertainment purposes only.

Note: Only complete entries received during the Contest Period will be considered.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *